~Tomeek napisał(a): Mi.rko nie rozsmieszaj ludzi i nie ośmieszaj sie. Pisząc ze lepiej jeździ ci się wśród tirowców może świadczyć o tym że albo nie masz prawka, albo poprostu jeździć nie umiesz i pojęcia o jeździe nie masz jak i twoi kumple z tirów. Przejedź się z kimś kto ma prawko do Wrocławia A4 i może ktoś ci wyjaśni albo sam zobaczysz jak jeżdżą barany w ciężarówkach... Nie chce mi sie rozpisywać. Każdy kto jest normalny i ma trochę rozumu i wyobraźni widzi że połowę tych pseudokierowców powinno się pozamykać albo wysłać do kamieniołomów, dlatego że narażają życie i zdrowie innych użytkowników drogi. Nie mówiąc juz o niszczeniu i blokowaniu dróg.Tomek,nie masz zielonego pojęcia o tej pracy i dlaczego ci kierowcy tak jeżdżą.Bo ładunki terminowe,bo ograniczony czas pracy,bo należy dojechać w określonym czasie,do określonego parkingu,bo za przekroczony czas jazdy kary ,bo za niedostarczenie ładunku w określonym czasie-kary.Rozumiesz teraz,dlaczego tak jadą?Bądżmy wyrozumiali dla nich,bo ciężko pracują i fizycznie i głową.Ja jestem.Im się bardziej śpieszy,jak każdemu z nas,a ciężarówka,to nie samochód osobowy.I nie obrażaj nikogo!
~Połykaczka kijanek napisał(a): http://wyszlo.com/dlaczego-ludzie-juz-nie-wierza-w-medialne-prognozy/
Zastosowana autokorekta