Pannazdzieckiem napisał(a): Swego czasu miałem wątpliwą przyjemność rozmawiać telefonicznie z Panem " etatowym członkiem " . (...).
I teraz wyobraźcie sobie , kto nami rządzi ...
A było to tak ... ponieważ jestem ekshibicjonistą z przekonania ... moja Córcia udzielała się swego czasu w " szlachetnych paczkach " i podobnych altruistycznych głupotach , no to szkoła fundnęła Jej stypendium ... pod warunkiem , że przyjdzie na spotkanie ze wdową Szmajdzińską. Chwojnicki podczas tej telefonicznej rozmowy dał do zrozumienia , że tysiąc peelenów moja Córcia otrzyma , jeśli ... Moja Córcia nie była ochrzczona , myśli po swojemu , a Chwojnicki jest głąbem ... tyle wiem :)
" etatyzm " jakie piękne słowo :D lepsze od wulgaryzmu :D
No nie wiem Panna,członek (,w starych czasach oficer LWP,)nie może być karany do tyłu.On pewnie tak jak prokurator Piotrowicz ,na swoim stanowisku walczył z komuną.Nie służyłem pod członkiem ,ale dowódcę zgrupowania pytaniami do członka partii ,ja st.kpr. służby czynnej doprowadziłem do stanu przedzawałowego.Wił się że on ze mną kapralem to kończy,a ja na to że ok ale jako CZŁONEK PZPR to musi mnie wysłuchać./Po rozmowie przyjechało pogotowie .Po wyzdrowieniu nic mi nie zrobił.
I komu te zasady przeszkadzały.
Zmoderowano 14.11.2016 godz.17:29 - powód: (moderator)