Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jest etatowy członek zarządu!
~Połykaczka kijanek niezalogowany
14 listopada 2016r. o 15:52
Jeszcze warto dodać że Leningrad to jest Petersburg.
Nie wszyscy studenci Uniwersytetu Wrocławskiego to wiedzą i może im się wydawać że to gdzieś w ruskim polu leży. To jest stolica carska i drugie ważne ruskie miasto po Moskwie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Tomm niezalogowany
14 listopada 2016r. o 15:59
"...jego zadaniem ma być przygotowanie bolesławieckiego szpitala na potrzeby.... US Army."

To nie może być prawda, niech mnie ktoś k..wa uszczypnie! Co to się wyrabia to jakaś kpina z inteligencji bolesławian! Ludzie... I Roman bierze w tym udział?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 listopada 2016r. o 16:02
Swego czasu miałem wątpliwą przyjemność rozmawiać telefonicznie z Panem " etatowym członkiem " ..

I teraz wyobraźcie sobie , kto nami rządzi ...

A było to tak ... ponieważ jestem ekshibicjonistą z przekonania ... moja Córcia udzielała się swego czasu w " szlachetnych paczkach " i podobnych altruistycznych głupotach , no to szkoła fundnęła Jej stypendium ... pod warunkiem , że przyjdzie na spotkanie ze wdową Szmajdzińską. Chwojnicki podczas tej telefonicznej rozmowy dał do zrozumienia , że tysiąc peelenów moja Córcia otrzyma , jeśli ... Moja Córcia nie była ochrzczona , myśli po swojemu ,
" etatyzm " jakie piękne słowo :D lepsze od wulgaryzmu :D

Zmoderowano 14.11.2016 godz.17:30 - powód: brak kultury (moderator)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
14 listopada 2016r. o 16:36
~Tomm napisał(a): "...jego zadaniem ma być przygotowanie bolesławieckiego szpitala na potrzeby.... US Army."

To nie może być prawda, niech mnie ktoś k..wa uszczypnie! Co to się wyrabia to jakaś kpina z inteligencji bolesławian! Ludzie... I Roman bierze w tym udział?

Może MC Donald będzie w szpitalu :D
~!!! niezalogowany
14 listopada 2016r. o 17:14
Etatowy musi być bo innaczej nie byłoby tej koalicji i tych stołków, tylko kasiora się tu liczy.
~ niezalogowany
14 listopada 2016r. o 17:23
Pannazdzieckiem napisał(a): Swego czasu miałem wątpliwą przyjemność rozmawiać telefonicznie z Panem " etatowym członkiem " . (...).

I teraz wyobraźcie sobie , kto nami rządzi ...

A było to tak ... ponieważ jestem ekshibicjonistą z przekonania ... moja Córcia udzielała się swego czasu w " szlachetnych paczkach " i podobnych altruistycznych głupotach , no to szkoła fundnęła Jej stypendium ... pod warunkiem , że przyjdzie na spotkanie ze wdową Szmajdzińską. Chwojnicki podczas tej telefonicznej rozmowy dał do zrozumienia , że tysiąc peelenów moja Córcia otrzyma , jeśli ... Moja Córcia nie była ochrzczona , myśli po swojemu , a Chwojnicki jest głąbem ... tyle wiem :)

" etatyzm " jakie piękne słowo :D lepsze od wulgaryzmu :D

No nie wiem Panna,członek (,w starych czasach oficer LWP,)nie może być karany do tyłu.On pewnie tak jak prokurator Piotrowicz ,na swoim stanowisku walczył z komuną.Nie służyłem pod członkiem ,ale dowódcę zgrupowania pytaniami do członka partii ,ja st.kpr. służby czynnej doprowadziłem do stanu przedzawałowego.Wił się że on ze mną kapralem to kończy,a ja na to że ok ale jako CZŁONEK PZPR to musi mnie wysłuchać./Po rozmowie przyjechało pogotowie .Po wyzdrowieniu nic mi nie zrobił.

I komu te zasady przeszkadzały.

Zmoderowano 14.11.2016 godz.17:29 - powód: (moderator)
1
emem
14 listopada 2016r. o 17:36
Przypominam, ze na tym forum nikogo nie obrazamy.
Mozecie kogos nie lubic, ale uzywanie wulgaryzmow w stosunku do osoby, o ktorej mowa w tekscie nie bedzie na tym portalu akceptowane.

Co wiecej, przekazamy organom scigania adresy IP osob, ktore obrazaja i z przyjemnoscia skasujemy takich delikwentow za publikacje sponsorowanych przeprosin. :-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~jopek niezalogowany
14 listopada 2016r. o 17:37
emem napisał(a): Przypominam, ze na tym forum nikogo nie obrazamy.
Mozecie kogos nie lubic, ale uzywanie wulgaryzmow w stosunku do osoby, o ktorej mowa w tekscie nie bedzie na tym portalu akceptowane.

Co wiecej, przekazamy organom scigania adresy IP osob, ktore obrazaja i z przyjemnoscia skasujemy takich delikwentow za publikacje sponsorowanych przeprosin. :-)

czyli pozwalacie obrazac a potem jeszcze na tym zarabiacie? zenujace!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Zapraszamy