O czym wy tu pi erdolicie na tym forum.Chyba tak byle coś pisać bez sensu.Daj niektórym urządzenie i dostęp do internetu to bzdury wypiszą że aż w oczy razi. Tępota ludzka nie zna granic.
O czym wy tu pi erdolicie na tym forum.Chyba tak byle coś pisać bez sensu.Daj niektórym urządzenie i dostęp do internetu to bzdury wypiszą że aż w oczy razi. Tępota ludzka nie zna granic.
" Po skończeniu szkoły średniej zamierzam dalej studiować w tej branży, chcę być jednym z najlepszych polskich kucharzy - dodaje."
I to mi się podoba. Pasja ma być Twoją obsesją,a obsesja zmysłem.Tylko w taki sposób dojdziesz do perfekcji w swojej dziedzinie. Nie nauczy Cię tego najwet najlepszy kuchasz,jeżeli nie masz tego w genach.
Nie jedną trudność napotkasz,nie zrażaj się,wyciagnij wnioski i idź dalej. Nie daj sobie wmówić,że czego nie potrafisz,tylko dlatego,że zrobiłeś to lepiej,inaczej. Takich ludzi Nam potrzeba,a nie krzykaczy,zazdrośników.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.