~szerlok napisał(a): Cały Magistrat i Spółki przy klawiaturze.Jeżeli się Jemu urwie, to Wam też się urwie. Rozumiem Was,samo życie. IP do ustalenia. :)Szerloku widać, że wpuściłeś swojego Watsona w korytarze ratusza i wieżowca. Doniósł Tobie, że klawiatury od, według Ciebie wazeliniarstwa, tam się palą. Mam wrażenie, że masz problem zdrowotny jak nie widzisz tego wszystkiego co się dzieje w naszym grodzie. Oczywistym jest, że obecnie nam panujący nie odniósłby sukcesu bez sztabu ludzi pracujących w UM na jego, swój i mieszkańców sukces. Oczywistym jest też, że bycie na tronie nie jest czyś wiecznym i zmiana kiedyś nastąpi. Następcom życzę, żeby nie zepsuli tego co mamy a uczynili nasze miasto jeszcze bardziej przyjazne dla jego mieszkańców
~szerlok napisał(a): Cały Magistrat i Spółki przy klawiaturze.Jeżeli się Jemu urwie, to Wam też się urwie. Rozumiem Was,samo życie. IP do ustalenia. :)
~ napisał(a):~szerlok napisał(a): Cały Magistrat i Spółki przy klawiaturze.Jeżeli się Jemu urwie, to Wam też się urwie. Rozumiem Was,samo życie. IP do ustalenia. :)
Nie jestem mieszkanką Bolesławca ale myślę że takiego Prezydenta można mieszkańcom pozazdrościć.
~ napisał(a): Otoczyć się miernotami od podnoszenia rączek i sukces gwarantowany. Bo sukcesów nie można mu odmówić.
~ napisał(a):~ napisał(a): Otoczyć się miernotami od podnoszenia rączek i sukces gwarantowany. Bo sukcesów nie można mu odmówić.
Sfrustrowane miernoty głosowały na miernego Małkowskiego który miał o 2,5 tysiąca głosów mniej od Romana.