Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

14 lat Prezydenta Piotra Romana

~Mirka niezalogowany
19 listopada 2016r. o 19:28
A dlaczego ta Banda tych Smierdziuchow z Ul.Karpeckiej nie jedzie do swojego Wodza Bolka ,tylko tu dalej SMIERDZA Lapciuchy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Malkon niezalogowany
19 listopada 2016r. o 19:48
~szerlok napisał(a): Cały Magistrat i Spółki przy klawiaturze.Jeżeli się Jemu urwie, to Wam też się urwie. Rozumiem Was,samo życie. IP do ustalenia. :)
Szerloku widać, że wpuściłeś swojego Watsona w korytarze ratusza i wieżowca. Doniósł Tobie, że klawiatury od, według Ciebie wazeliniarstwa, tam się palą. Mam wrażenie, że masz problem zdrowotny jak nie widzisz tego wszystkiego co się dzieje w naszym grodzie. Oczywistym jest, że obecnie nam panujący nie odniósłby sukcesu bez sztabu ludzi pracujących w UM na jego, swój i mieszkańców sukces. Oczywistym jest też, że bycie na tronie nie jest czyś wiecznym i zmiana kiedyś nastąpi. Następcom życzę, żeby nie zepsuli tego co mamy a uczynili nasze miasto jeszcze bardziej przyjazne dla jego mieszkańców
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 20:07
~szerlok napisał(a): Cały Magistrat i Spółki przy klawiaturze.Jeżeli się Jemu urwie, to Wam też się urwie. Rozumiem Was,samo życie. IP do ustalenia. :)

Nie jestem mieszkanką Bolesławca ale myślę że takiego Prezydenta można mieszkańcom pozazdrościć.
~JANEK niezalogowany
19 listopada 2016r. o 20:57
UCIEKŁO 8 TYS. MŁODYCH ZADOWOLONYCH LUDZI KOLEJNE 2 TYS. PRACUJE ZAGRANICĄ A W BOLESŁAWCU MAMY TYLKO ZWIĄZKI EMERYTÓW I RENCISTÓW , MIASTO BEZ LUDNOŚCI POWIATU NIE ISTNIEJE
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 20:59
~ napisał(a):

Nie jestem mieszkanką Bolesławca ale myślę że takiego Prezydenta można mieszkańcom pozazdrościć.

A ja jestem z planety Mars i na wet Marsjanie głosujemy na Prezia :)
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 22:16
Otoczyć się miernotami od podnoszenia rączek i sukces gwarantowany. Bo sukcesów nie można mu odmówić.
~ niezalogowany
19 listopada 2016r. o 22:25
~ napisał(a): Otoczyć się miernotami od podnoszenia rączek i sukces gwarantowany. Bo sukcesów nie można mu odmówić.

Sfrustrowane miernoty głosowały na miernego Małkowskiego który miał o 2,5 tysiąca głosów mniej od Romana.
~czytelnik niezalogowany
19 listopada 2016r. o 22:37
~ napisał(a):
~ napisał(a): Otoczyć się miernotami od podnoszenia rączek i sukces gwarantowany. Bo sukcesów nie można mu odmówić.

Sfrustrowane miernoty głosowały na miernego Małkowskiego który miał o 2,5 tysiąca głosów mniej od Romana.

Zobaczymy jaka niemiernota z ciebie kiedy poczytamy twoje przeprosiny dla p. Macieja na tym portalu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!