Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

14 lat Prezydenta Piotra Romana

~men niezalogowany
20 listopada 2016r. o 1:38
marząc - sorry
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
20 listopada 2016r. o 10:52
~Anonim napisał(a): Zazdrość przez Panów przemawia .Jeżeli przez ostatnich 14 lat Pan Prezydent Piotr Roman zadbał o nasze miasto i swoimi umiejętnościami potrafił zmobilizować urzędników do pisania dobrych projektów uznanych przez UE i dających 85 % kasy .To znaczy że był dobrym Prezydentem

Ma Pan rację Anonimie .Prezydent Piotr Roman zadbał o miasto.
Pytanie -- co to jest miasto ? Kto z miasta czerpie korzyści ?
Ile na tym zarobili mieszkańcy MIASTA ?
O ile poprawiły się warunki i zmniejszyły obciążenia dla przedsiębiorczości lokalnej ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 listopada 2016r. o 11:06
PanM napisał(a): ... Kto z miasta czerpie korzyści ?
...

System bankowy , a Dwuimienny na straży Systemu i dlatego nie jest dobrym Prezydentem . Ale myślę sobie , że nie było i nie będzie dobrego Prezydenta. Nie wiem czy pamiętasz Przemo , jakiś czas temu opowiadałem Skornikowi o moim marzeniu " Trybun Ludowy ". Co to za trybun co żebrze o unijne dotacje , zamiast tworzyć. Ponawiam pytanie Panie Dwuimienny , ile kosztuje ten beton w Parku Waryńskiego ?

ps. ceny w bolesławieckich firmach znam :) Robie przy betoniarze , to wiem :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Betka niezalogowany
20 listopada 2016r. o 11:25
Pięknamoderacja tu jest, niczym na zlewaczałym Facebooku. W nocy pochwaliłam prezydenta Romana, wspomniałam o zaKODowanych hejterach zaczadzonych Nowoczesną PO i mój post wyleciał w kosmos. Brawo!

Zastosowana autokorekta

~Betka niezalogowany
20 listopada 2016r. o 11:28
O, widzę że słowo c_e_n_z_u_r_a też jest na tym portaliku cenzurowane. Żenada do sześcianu!
~ niezalogowany
20 listopada 2016r. o 11:51
Zauważ że są dwa tematy i w wypowiedziała się w drugim więc nie płacz tu tylko się ogarnij. Otwórz oczy na świat.a nie klapy pisowskie na oczach.
~ niezalogowany
20 listopada 2016r. o 13:13
~ napisał(a): Zauważ że są dwa tematy i w wypowiedziała się w drugim więc nie płacz tu tylko się ogarnij. Otwórz oczy na świat.a nie klapy pisowskie na oczach.

A to przepraszam, zwracam honor. To tylko dowodzi jaki bur... - wróć - bałagan tutaj panuje. Ale słowo c_e_n_z_u_r_a i tak tutaj nie przejdzie. Zostanie zastąpione słowem "moderacja".

Test:moderacja

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
20 listopada 2016r. o 16:03
~Betka napisał(a): Pięknamoderacja tu jest, niczym na zlewaczałym Facebooku. W nocy pochwaliłam prezydenta Romana, wspomniałam o zaKODowanych hejterach zaczadzonych Nowoczesną PO i mój post wyleciał w kosmos. Brawo!

A kto jak nie Twój pańcio zawiązał niedawno koalicje z komuchami i platfusami?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza