Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

14 lat Prezydenta Piotra Romana

~ob. niezalogowany
21 listopada 2016r. o 11:45
upiększył parki"- i wybudował jeszcze jeden basen.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
30 listopada 2016r. o 10:12
~Kuba napisał(a): Lepszego Prezydenta nie mieliśmy.

Podpisuję się pod tym twierdzeniem.
Możemy być dumni z naszego miasta. To wielka zasługa Pana Prezydenta.
Wypowiadam się jako mieszkanka, nie szukająca , ani ja ani nikt z moich bliskich stanowisk w Bolesławcu.Nie biorę także udziału w polityce lokalnej'
Moi przyjaciele z innych miast podziwiają gospodarność i piękno miasta. Ja też.
Trzeba obiektywnie oceniać pracę i Pana Prezydenta jak również kierowanego urzędu. Należy stwierdzić, że postęp w obsłudze interesantów jest ogromny. To jest przyjazne dla mieszkancow.Gratuluję Prezydentowi i nam mieszkańcom.
~xxx niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 15:47
~men napisał(a): Do wymiany tych starych karierowiczów.

Zmian, zmiany i jeszcze raz zmiany.

Nieroby do łopaty. :P :P

Z naszych pieniędzy się robi i z naszych ma się wypłatki, a zasługi sobie się przyznaje i pierś do medalu nadstawia.
Inaczej by mówił jakby miał na kogoś podatki wypracować i płacić, to wtedy i mnie zrozumie.
Siedzą te obiboki latami na stołkach i tylko się chwalą, mażąc o następnej kadencji.
Żenada i tyle po co te wybory? Bez sensu, jak zawsze ci sami zostaję na stołkach.
Tak,tak wybierzcie mnie a ja wam nie bojcie się....
~Robert niezalogowany
4 grudnia 2016r. o 19:12
Prezydent Roman oczywiście miał szczęście zarządzać naszym miastem kiedy w szerokim zakresie dostępne były środki europejskie ale jego zasługą jest to, że potrafił dobrać sobie kompetentnych pracowników i maksymalnie te możliwości wykorzystać.
BRAWA dla Prezydenta i kompetentnych pracowników Urzędu Miasta !!
~michal niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 9:11
~Betka napisał(a): Pięknamoderacja tu jest, niczym na zlewaczałym Facebooku. W nocy pochwaliłam prezydenta Romana, wspomniałam o zaKODowanych hejterach zaczadzonych Nowoczesną PO i mój post wyleciał w kosmos. Brawo!

To akurat dla wszystkich zdrowo, że wyleciał :D
~kibic niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 9:28
Z siatkarskim pozdrowieniem: "Jeszcze dwa* i pa pa" :)

*dwa lata.
~ANDRZEJ niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 11:12
Ty kołku kibicu twoje słowo to się w G,,,,O obróci nas wyborców jest 50 sięciu a was KOŁKÓW jest 10 ciu i kto tu jest lepszy Pan PREZYDENT ROMAN MA POSADĘ DO EMERYTURY i przestań się mazać bo ci żyłka walmie
~kibic niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 12:30
~ANDRZEJ napisał(a): Ty kołku kibicu twoje słowo to się w G,,,,O obróci nas wyborców jest 50 sięciu a was KOŁKÓW jest 10 ciu i kto tu jest lepszy Pan PREZYDENT ROMAN MA POSADĘ DO EMERYTURY i przestań się mazać bo ci żyłka walmie

Spokojnie, nie denerwuj się, to przecież jeszcze 2 długie lata będziesz zasysał z koryta :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza