Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

14 lat Prezydenta Piotra Romana

~ niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 13:15
~kibic napisał(a):
~ANDRZEJ napisał(a): Ty kołku kibicu twoje słowo to się w G,,,,O obróci nas wyborców jest 50 sięciu a was KOŁKÓW jest 10 ciu i kto tu jest lepszy Pan PREZYDENT ROMAN MA POSADĘ DO EMERYTURY i przestań się mazać bo ci żyłka walmie

Spokojnie, nie denerwuj się, to przecież jeszcze 2 długie lata będziesz zasysał z koryta :)

Pokaż mi lepszego kandydata to będzie miał mój głos ,tylko nie rozśmieszaj mnie i nie mów że Małkowski .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kibic niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 13:16
~ napisał(a):
~kibic napisał(a):
~ANDRZEJ napisał(a): Ty kołku kibicu twoje słowo to się w G,,,,O obróci nas wyborców jest 50 sięciu a was KOŁKÓW jest 10 ciu i kto tu jest lepszy Pan PREZYDENT ROMAN MA POSADĘ DO EMERYTURY i przestań się mazać bo ci żyłka walmie

Spokojnie, nie denerwuj się, to przecież jeszcze 2 długie lata będziesz zasysał z koryta :)

Pokaż mi lepszego kandydata to będzie miał mój głos ,tylko nie rozśmieszaj mnie i nie mów że Małkowski .

Niekoniecznie, ale Twój strach jest zapewne jego siłą :)
~ niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 13:18
~kibic napisał(a):
~ napisał(a):
~kibic napisał(a):

Niekoniecznie, ale Twój strach jest zapewne jego siłą :)

Faktycznie jego siła jest potężna tylko że siedzi w kieszeni JC.
~~witek niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 14:53
To zobaczysz za 2 lata jak siedzi :)
~ niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 19:36
miasto nasze jeszcze nigdy nie mialo takiego prezydenta jest najlepszym prezydente nasze miasto jest piekne czyste zadbane na jego miejscu nie wiedze innego prezydenta jestem za romanem miroslaw
~Aga niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 19:51
~ napisał(a): miasto nasze jeszcze nigdy nie mialo takiego prezydenta jest najlepszym prezydente nasze miasto jest piekne czyste zadbane na jego miejscu nie wiedze innego prezydenta jestem za romanem miroslaw

Jak Król czy Burniak byli prezydentami to nikt nie wiedział jaki będzie Roman więc skąd wiesz że inny nie byłby lepszy? Młodszy, energiczny lepiej wykształcony? Czas na zmiany!
~ niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 21:42
~Aga napisał(a):
~ napisał(a): miasto nasze jeszcze nigdy nie mialo takiego prezydenta jest najlepszym prezydente nasze miasto jest piekne czyste zadbane na jego miejscu nie wiedze innego prezydenta jestem za romanem miroslaw

Jak Król czy Burniak byli prezydentami to nikt nie wiedział jaki będzie Roman więc skąd wiesz że inny nie byłby lepszy? Młodszy, energiczny lepiej wykształcony? Czas na zmiany!

Jakie to on ma wykształcenie że do pracy dojeżdża 50 km.
~ niezalogowany
8 grudnia 2016r. o 21:46
~ napisał(a):
~Aga napisał(a):

Jakie to on ma wykształcenie że do pracy dojeżdża 50 km.

Dyrektorzy i prezesi firm prywatnych w Bc dojeżdżają np z Wrocka a nawet Katowic. A skoro dojeżdżają i im się to połaca to znaczy że są doceniani. Uwierz, poza Twoim korytem istnieje inny świat :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza