~kibic napisał(a):~ANDRZEJ napisał(a): Ty kołku kibicu twoje słowo to się w G,,,,O obróci nas wyborców jest 50 sięciu a was KOŁKÓW jest 10 ciu i kto tu jest lepszy Pan PREZYDENT ROMAN MA POSADĘ DO EMERYTURY i przestań się mazać bo ci żyłka walmie
Spokojnie, nie denerwuj się, to przecież jeszcze 2 długie lata będziesz zasysał z koryta :)
~ napisał(a):~kibic napisał(a):~ANDRZEJ napisał(a): Ty kołku kibicu twoje słowo to się w G,,,,O obróci nas wyborców jest 50 sięciu a was KOŁKÓW jest 10 ciu i kto tu jest lepszy Pan PREZYDENT ROMAN MA POSADĘ DO EMERYTURY i przestań się mazać bo ci żyłka walmie
Spokojnie, nie denerwuj się, to przecież jeszcze 2 długie lata będziesz zasysał z koryta :)
Pokaż mi lepszego kandydata to będzie miał mój głos ,tylko nie rozśmieszaj mnie i nie mów że Małkowski .
~kibic napisał(a):~ napisał(a):~kibic napisał(a):~ANDRZEJ napisał(a): Ty kołku kibicu twoje słowo to się w G,,,,O obróci nas wyborców jest 50 sięciu a was KOŁKÓW jest 10 ciu i kto tu jest lepszy Pan PREZYDENT ROMAN MA POSADĘ DO EMERYTURY i przestań się mazać bo ci żyłka walmie
Pokaż mi lepszego kandydata to będzie miał mój głos ,tylko nie rozśmieszaj mnie i nie mów że Małkowski .
Niekoniecznie, ale Twój strach jest zapewne jego siłą :)
~ napisał(a): miasto nasze jeszcze nigdy nie mialo takiego prezydenta jest najlepszym prezydente nasze miasto jest piekne czyste zadbane na jego miejscu nie wiedze innego prezydenta jestem za romanem miroslaw
~Aga napisał(a):~ napisał(a): miasto nasze jeszcze nigdy nie mialo takiego prezydenta jest najlepszym prezydente nasze miasto jest piekne czyste zadbane na jego miejscu nie wiedze innego prezydenta jestem za romanem miroslaw
Jak Król czy Burniak byli prezydentami to nikt nie wiedział jaki będzie Roman więc skąd wiesz że inny nie byłby lepszy? Młodszy, energiczny lepiej wykształcony? Czas na zmiany!
~ napisał(a):~Aga napisał(a):~ napisał(a): miasto nasze jeszcze nigdy nie mialo takiego prezydenta jest najlepszym prezydente nasze miasto jest piekne czyste zadbane na jego miejscu nie wiedze innego prezydenta jestem za romanem miroslaw
Jak Król czy Burniak byli prezydentami to nikt nie wiedział jaki będzie Roman więc skąd wiesz że inny nie byłby lepszy? Młodszy, energiczny lepiej wykształcony? Czas na zmiany!
Jakie to on ma wykształcenie że do pracy dojeżdża 50 km.