~ja napisał(a): kilka uwag Pani trafnych ,ale dyrektorzy powinni robić szkolenia skoro sami nie znają na prawie.
~jan napisał(a):Jak najszybciej na Urlop Panie Dyrektorze!~ja napisał(a): kilka uwag Pani trafnych ,ale dyrektorzy powinni robić szkolenia skoro sami nie znają na prawie.
Jak TEN dyrektor mógłby robić szkolenia z prawa, skoro sam go nie zna? W odpowiedzi Krzyszczak jest informacja- zaszła konieczność przeprowadzenia SPECJALNEGO szkolenia dla dyrektora, który jakoby "nie znał" ustawy i odmawiał np. dostępu do tych dany z RR.
~Janka napisał(a):Wykonczysz się psychicznie człowieku.Nikt ze Starostwa ci nie pomorze.Jestes sam chociaż się za innych nadstawiales.I sa dziś wielcy!~jan napisał(a):Jak najszybciej na Urlop Panie Dyrektorze!~ja napisał(a): kilka uwag Pani trafnych ,ale dyrektorzy powinni robić szkolenia skoro sami nie znają na prawie.
Jak TEN dyrektor mógłby robić szkolenia z prawa, skoro sam go nie zna? W odpowiedzi Krzyszczak jest informacja- zaszła konieczność przeprowadzenia SPECJALNEGO szkolenia dla dyrektora, który jakoby "nie znał" ustawy i odmawiał np. dostępu do tych dany z RR.
~Anna napisał(a): http://www.radyrodzicow.pl/index.php/sample-sites/108-zkolenia-dla-dyrektorow-szkol-i-rad-rodzicow-nowa-oferta
To dyrektorów należy przeszkolić i rodziców razem. Broń Boże szkolić tylko dyrektorów!!!! To od Was drodzy rodzice wszystko zależy. Chociaż pewne jest to że to dyrektorzy szkół są odpowiedzialni za komunikację w szkole. Jeśli będzie im znależć na partnerze czyli rodzicu relacje te mogą przynieść tylko korzyści.