~~ccc napisał(a): Znowu straszenie prokuraturą. Tak tez będziecie zwalczać glosy krytyki. Co z ORMO?
~mądry napisał(a):~bardzo mądry napisał(a):Zasiada z bardzo mądrymi ludzi przy stole ale żaluję że siadałem właśnie z takim baranem jak ty~mądry napisał(a): Nie cieszylbym się za bardzo tym wynikiem dopuki maie w swoich szeregach kanalie
Kanaliom i ubekiem to jesteś ty i twój ojciec,a tak prawdę mówiąc to koło mądrego baranie nawet nie stałeś .
~~ccc napisał(a): No co z tego że mnie zdemaskujecie. Nie macie nim mądrego do roboty tylko zajmowaniem się wpisami??
Ogólnie jestem podobnie jak obywatel rp za zakazen pelnienia jakichkolwiek funkcji publicznych przez bylych utrwalaczy władz ludowej
~mądry napisał(a): Przestrzegam mieszkańców Gminy przed członkami Ve-to sa to ludzie którzy już byli u władzy lub fanatycy pieniactwa bardzo sprytnie chcący się ukryć pod płaszczykiem Pani Przewodniczącej,zapoznajcie się z listą członków Stowarzyszenia a sami zobaczycie kto znajduje się w szeregach tej organizacji
~ napisał(a):~mądry napisał(a): Przestrzegam mieszkańców Gminy przed członkami Ve-to sa to ludzie którzy już byli u władzy lub fanatycy pieniactwa bardzo sprytnie chcący się ukryć pod płaszczykiem Pani Przewodniczącej,zapoznajcie się z listą członków Stowarzyszenia a sami zobaczycie kto znajduje się w szeregach tej organizacji
Myślisz, że jak sam się nazwałeś mądry, to jesteś mądry? Pieprzysz głupoty bo nie masz nic mądrego do powiedzenia.