Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~do ccc niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 20:59
~~ccc napisał(a): Znowu straszenie prokuraturą. Tak tez będziecie zwalczać glosy krytyki. Co z ORMO?

Jestem członkiem weto, jestem z ormo ,pracowałem dla KGB,i Stazi ,obecnie pracuję dla Mosadu.i zapamiętaj cfelu zakamuflowany że cię wytropię i będziesz zdemaskowany.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 21:03
~mądry napisał(a):
~bardzo mądry napisał(a):
~mądry napisał(a): Nie cieszylbym się za bardzo tym wynikiem dopuki maie w swoich szeregach kanalie

Kanaliom i ubekiem to jesteś ty i twój ojciec,a tak prawdę mówiąc to koło mądrego baranie nawet nie stałeś .
Zasiada z bardzo mądrymi ludzi przy stole ale żaluję że siadałem właśnie z takim baranem jak ty

Baran to ciebie zrobił na próbę i zapomniał zniszczyć.Baranie ty jedynie gdzie siedziałeś to w Oślej ławie.
~~ccc niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 21:05
No co z tego że mnie zdemaskujecie. Nie macie nim mądrego do roboty tylko zajmowaniem się wpisami??
Ogólnie jestem podobnie jak obywatel rp za zakazen pelnienia jakichkolwiek funkcji publicznych przez bylych utrwalaczy władz ludowej
~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 21:13
~~ccc napisał(a): No co z tego że mnie zdemaskujecie. Nie macie nim mądrego do roboty tylko zajmowaniem się wpisami??
Ogólnie jestem podobnie jak obywatel rp za zakazen pelnienia jakichkolwiek funkcji publicznych przez bylych utrwalaczy władz ludowej

Pokarz mi jedną osobę ze stowarzyszenia która ma zakaz pełnienia funkcji publicznej.
~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 21:49
~mądry napisał(a): Przestrzegam mieszkańców Gminy przed członkami Ve-to sa to ludzie którzy już byli u władzy lub fanatycy pieniactwa bardzo sprytnie chcący się ukryć pod płaszczykiem Pani Przewodniczącej,zapoznajcie się z listą członków Stowarzyszenia a sami zobaczycie kto znajduje się w szeregach tej organizacji

Myślisz, że jak sam się nazwałeś mądry, to jesteś mądry? Pieprzysz głupoty bo nie masz nic mądrego do powiedzenia.

~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 21:56
W poniedziałek o 14.30 Burmistrz zwołał sesję. Może by tak mieszkańcy Wykrot pofatygowali się do Nowogrodźca i dowiedzieli u źródła jakie plany ma władza na przyszły rok dla nich. Będą mieć drogi czy bezdroża?

Niech Burmistrz będzie burmistrzem wszystkich mieszkańców.
~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 22:01
~ napisał(a):
~mądry napisał(a): Przestrzegam mieszkańców Gminy przed członkami Ve-to sa to ludzie którzy już byli u władzy lub fanatycy pieniactwa bardzo sprytnie chcący się ukryć pod płaszczykiem Pani Przewodniczącej,zapoznajcie się z listą członków Stowarzyszenia a sami zobaczycie kto znajduje się w szeregach tej organizacji

Myślisz, że jak sam się nazwałeś mądry, to jesteś mądry? Pieprzysz głupoty bo nie masz nic mądrego do powiedzenia.

Przecież ten samozwańczy ,,mondry" i ccc ,to są aktualni aparatczycy (czytaj) teraźniejsi ormowcy, obecnie rządzących kłamliwych elit .
~~ccc niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 22:01
Moze przestaniecie szczuć mieszkańców Wykrot na burmistrza?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza