Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spłonęło mieszkanie na Kościuszki
~~AJ niezalogowany
17 grudnia 2016r. o 21:00
JAJAJA WSTYD TO BYC TAKIM CZLOWIEKIEM JAK TY.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~anonimowa niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 8:28
Przepraszam za tamten wpis pomylily mi sie osoby PCK jej morze pomoc
~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 8:56
O której tam się paliło? Bo na konkurencyjnym forum pisali, że ok 11:00, a ja rano jechałem ok 7:00 i stały na Kościuszki już dwa samochody straży.
To ten sam pożar, czy były dwa?
~~anonimowy niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 14:14
Bardzo przepraszam za to obczernienie prosze nie zglaszac tego przeprosze ta osobe
~~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 14:42
Co za bzdury wypisujecie. Jak mogła być narkomanką. Chyba była raczej zaradna. Kto w wieku 23 lat ma mieszkanie i w dodatku umeblowane. Ludzie całymi latami na to pracują i nie każdy może się usamodzielnić, bo pieniędzy nie wystarcza na wynajęcie.
~~Izabella niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 20:19
Witam , jak mozna pomóc tej dziewczynie ? Mam wolne mieszkanie umeblowane mogła by tam zamieszkać i zaopiekowac sie nim poniewaz mieszkam w Niemczech. Proszę o kontakt.
~~Patrycja niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 20:21
Nie ma co jej pomagać ! I tak wystarczająco już dostala od Państwa i wszystko zmarnowala.
~~DKM niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 20:22
Zrobię paczke na Święta. Proszę o numer kontaktowy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza