O której tam się paliło? Bo na konkurencyjnym forum pisali, że ok 11:00, a ja rano jechałem ok 7:00 i stały na Kościuszki już dwa samochody straży.
To ten sam pożar, czy były dwa?
Co za bzdury wypisujecie. Jak mogła być narkomanką. Chyba była raczej zaradna. Kto w wieku 23 lat ma mieszkanie i w dodatku umeblowane. Ludzie całymi latami na to pracują i nie każdy może się usamodzielnić, bo pieniędzy nie wystarcza na wynajęcie.
~~Izabella niezalogowany 18 grudnia 2016r. o 20:19
Witam , jak mozna pomóc tej dziewczynie ? Mam wolne mieszkanie umeblowane mogła by tam zamieszkać i zaopiekowac sie nim poniewaz mieszkam w Niemczech. Proszę o kontakt.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.