Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Urwał koło i pojechał dalej
~polej niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 14:31
Bo to chrzczony alkohol był.
Po Nemirofie tak drogą nie rzuca :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 14:52
~~Pamiętajcie napisał(a): Zanim zaczniecie pamiętajcie że to wszystko przez BMW. No i trzeba teraz tam rondo zrobić.

:D :* :D
~~on niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 15:14
Gdyby tam było rondo ze światłami i kierującym ruchem policjantem wszystko było by bez szkody na pojeździe...
~~Tornister niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 15:21
Niemiec to płakał, ale chyba ze śmiechu, jak sprzedawał.
~~Jimmy niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 15:29
Tak tak już sie tu wypowiada grono znawców samochodowych wielbicieli passatów, skody fabi i audi a i jeszcze renault.. Hehe nie stać was na BMW to żal tyłek ściska?? Jedyne co możecie ro popisac zza monitora a na drodze popatrzec przez okno z zazdrością.
~klucznick niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 16:02
~~Jimmy napisał(a): Tak tak już sie tu wypowiada grono znawców samochodowych wielbicieli passatów, skody fabi i audi a i jeszcze renault.. Hehe nie stać was na BMW to żal tyłek ściska?? Jedyne co możecie ro popisac zza monitora a na drodze popatrzec przez okno z zazdrością.
nie stać na BMW wolne żarty,mam kolege który kupił sobie BMW piękna potężna fura,tylko nigdy jej nie widziałem pod jego domem,ciągle tam stoi fiat brawa czy uno no auto zastępcze jakiegoś warsztatu co to BEMKI serwisuje.pytam po co ci BMW jak fiatem jeżdzisz?wzruszył ramionami,to nie dość że trzeba mieć dużo kasy to jeszcze trzeba nie mieć mózgu żeby się połakomić na bolid młodzieży ..................................................
~ niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 16:05
Klucznik może on zahaczył o rant "płaskiej ziemi" ? Może być taka teoria?
~klucznick niezalogowany
18 grudnia 2016r. o 16:12
~ napisał(a): Klucznik może on zahaczył o rant "płaskiej ziemi" ? Może być taka teoria?
grono idiotów co zazdroszczą mi mojej inteligencji ciągle się powiększa,to dobrze będziecie mnie mogli w grupie lub osobno pocałować mnie w dupę,bo z każdym dniem mojego życia powiększa sie liczba osób która może mnie pocałować w dupę.trzymaj się tematu miernoto,za dwa lata to będziesz się chwalił że o płaskiej to już opowiadałeś 10 lat wcześniej,biedny dziwny czlowiek z ciebie miernoto umysłowa co nie wie co ma powiedzieć i jak się nazwać,mogę ci nadać nicka koński zwis,pasuje ci jak ulał.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.