Jak widać powyżej, domniemana inteligencja nie zawsze idzie w parze z mądrością i kulturą osobistą. Oj, klucznicku, daj na luz chłopie. Szanuję kierowców ciągników siodłowych, ale Ty mi jakoś do nich nie pasujesz. Burzysz moje dobre zdanie o nich.
"grono idiotów co zazdroszczą mi mojej inteligencji ciągle się powiększa,to dobrze będziecie mnie mogli w grupie lub osobno pocałować mnie w dupę,bo z każdym dniem mojego życia powiększa sie liczba osób która może mnie pocałować w dupę."
Dziękuję za taką inteligencję , najpierw naucz się pisać "idioto", a później świeć swoją pseudo ćwierć inteligencją , kozi bobku.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.