Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

14505
DP
1 maja 2017r. o 22:01
kc napisał(a):
DP napisał(a):
kc napisał(a): Szum ? Jaki szum ? W jakim celu chcesz tego słuchać ?

kc, być dobrym dla siebie, nic prostszego.
żeby być dobrym dla innych, trzeba innych zrozumieć.

Aha.

''Dum fata sinunt, vivite laeti.''
S.M.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
1 maja 2017r. o 22:14
DP napisał(a): 'Dum fata sinunt, vivite laeti.''
S.M.

"Bardzo rzadko nie myślę o niczym. Bardzo rzadko mam takie chwile, że idę sobie i nic mnie nie obchodzi, nie myślę o niczym, tylko idę lekko. Przeważnie mam w głowie wielki szum. To jest może jakaś wada albo jakaś choroba umysłowa, żeby nie potrafić czasem nie myśleć. "

Edward Stachura

14505
DP
1 maja 2017r. o 22:25
~~ napisał(a): Od zaszumienia? prostSZego!

tak, popełniłam błąd
ale na własnych błędach uczę się :) ;)

Dopisane 01.05.2017r. o godz. 22:25:

kc napisał(a):
DP napisał(a): 'Dum fata sinunt, vivite laeti.''
S.M.

"Bardzo rzadko nie myślę o niczym. Bardzo rzadko mam takie chwile, że idę sobie i nic mnie nie obchodzi, nie myślę o niczym, tylko idę lekko. Przeważnie mam w głowie wielki szum. To jest może jakaś wada albo jakaś choroba umysłowa, żeby nie potrafić czasem nie myśleć. "

Edward Stachura

nie myśleć to przywilej :)

no
to już dobrej nocy Wam życzę :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 maja 2017r. o 8:30
DP napisał(a): Nie wierzę w boga.
....

To nie dobrze.

~~ napisał(a):
DP napisał(a): ''Nie każde dane to informacja, nie każda informacja to wiedza, wiedzieć nie znaczy zrozumieć, a zrozumienie to jeszcze nie mądrość.''
Clifford Stoll

Ja idę szukać mądrości ;(

To bardzo dobrze :)

Mój szósty Autorytet mówi tak :

Bóg to nie jest kwestia wiary , to kwestia wiedzy :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
2 maja 2017r. o 8:34
~~Do Pana M napisał(a): Proszę wybaczyć, ale ... głupek!
Pismo Święte wyraźnie mówi, że to właśnie głupi mówi, że BOGA nie ma.
Proszę to przemyśleć, poczytać, udać się na rekolekcje chociażby z dala od Bolesławca, gdzie Pana nie znają. Chciałbym aby Pan znalazł te Mądrość i spokój serca, bo az żal bierze gdy Pan się tak beznadziejnie miota, serwując dosłowne - bzdety. A Święty Augustyn mówił, że niespokojne jest serce, póki nie spocznie w Bogu. Taka jest prawda, czy Pan chce czy nie.

Przeczytałem to raz jeszcze i ...
Widzę tu tezy całkowicie zaprzeczające dotychczasowym zdobyczom nauki .Obalające procesy rozwoju ludzkości .
To co ktoś napisał w jakiejś księdze uważa Pan za ważniejsze niż cały naukowy dorobek ludzkości ?
No i tradycyjnie wpis anonimowy.
/ no bo gdyby się okazało że nie ma Boga był by wstyd ? /

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Do Pana M niezalogowany
2 maja 2017r. o 8:44
Dzień dobry Panu.
Juz na "posterunku"? To dobrze.
Powyższy Pana wpis to nihil novi!
Mało wiedzy, - mało Boga.
Dużo wiedzy, - dużo Boga.
Tak z czystej sympatii, proponuje
wysłuchanie katechezy nt. obecności Boga, w Radiu Maryja. Juz się zaczęła. Po zakończeniu może Pan zadać na antenie te wszystkie pytania, które Pan na tym portalu zamieszcza.
Pozdrawiam.
Odwagi życzę.
~~zofia katoliczka niezalogowany
2 maja 2017r. o 8:54
~~Do Pana M napisał(a): Dzień dobry Panu.
Juz na "posterunku"? To dobrze.
Powyższy Pana wpis to nihil novi!
Mało wiedzy, - mało Boga.
Dużo wiedzy, - dużo Boga.
Tak z czystej sympatii, proponuje
wysłuchanie katechezy nt. obecności Boga, w Radiu Maryja. Juz się zaczęła. Po zakończeniu może Pan zadać na antenie te wszystkie pytania, które Pan na tym portalu zamieszcza.
Pozdrawiam.
Odwagi życzę.

Berecie ,podobne pytania zadawałam wielokrotnie .Po pierwszych słowach zawsze mnie rozłączano.
Problemy techniczne. :D
Musi szatan maczał w tym palce.
~~Do: Pani Zofii Katoliczce "Berecie" niezalogowany
2 maja 2017r. o 9:06
Nie wątpię, że diabeł kręci się wokół Pani.
Wielokrotnie? Problemy techniczne?
Jestem pewien, że Pani mija się
z prawdą.
A jeśli nie, proszę dalej próbować.
Posłuchamy.
Do uslyszenia na antenie Pani Zofio katoliczko, berecie /to z Pani postu/.
Pięknie pozdrawiam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza