~~do małpy ze slamsów napisał(a):~~ napisał(a):tucznik to cię zrobił,zlał się na poręcz i matka po tym zjechała tak powstałeś malutki niedorozwoju.nawet was 5 niedorozwojów nie dorasta klucznikowi do pięt,tam gdzie wy macie już sufit to on ma podłogę,zazdrość blizniego sięga zenitu.~~klucznick napisał(a):~~Tiry na tory napisał(a): Hehe dobre, kijem to sobie możesz poruszac, albo sie puknąc w ten pusty łeb. Po co mam sie z toba ustawiac cieniasie, zeby zobaczyć jak skamlasz? Naprawde chcesz tego kocie?tak chcę zobaczyć twoją gębe, odważna to ty jesteś tu na forum slamsico podstępna.i mordy parszywej od monitora nie oderwiesz.huj cię to obchodzi kto kiedy pracuje.jedno jest pewne prawa jazdy nie posiadasz i zazdrośc cię zżera że ktoś ma lepiej od ciebie i to mi daje satysfakcje.
Tucznik,wczoraj maszerowałeś z 3 królami ,a dzisiaj takie słownictwo.?
A fuj.
Jak to ,,zlał się na poręcz''? Tucznik,ty marszczysz freda tzn.walisz gruchę.? :|
~~ napisał(a):Musisz czytać ze zrozumieniem ptasi móżdzku ,twój pijany ojciec zlał się na poręcz ,a pijana matka po tym zjechała i tak powstałaś ty slamsicka małpo.Trzymaj się tematu ,a temat dotyczy inteligentnych ludzi których ty nie możesz dogonić.~~do małpy ze slamsów napisał(a):~~ napisał(a):tucznik to cię zrobił,zlał się na poręcz i matka po tym zjechała tak powstałeś malutki niedorozwoju.nawet was 5 niedorozwojów nie dorasta klucznikowi do pięt,tam gdzie wy macie już sufit to on ma podłogę,zazdrość blizniego sięga zenitu.~~klucznick napisał(a):~~Tiry na tory napisał(a): Hehe dobre, kijem to sobie możesz poruszac, albo sie puknąc w ten pusty łeb. Po co mam sie z toba ustawiac cieniasie, zeby zobaczyć jak skamlasz? Naprawde chcesz tego kocie?tak chcę zobaczyć twoją gębe, odważna to ty jesteś tu na forum slamsico podstępna.i mordy parszywej od monitora nie oderwiesz.huj cię to obchodzi kto kiedy pracuje.jedno jest pewne prawa jazdy nie posiadasz i zazdrośc cię zżera że ktoś ma lepiej od ciebie i to mi daje satysfakcje.
Tucznik,wczoraj maszerowałeś z 3 królami ,a dzisiaj takie słownictwo.?
A fuj.
Jak to ,,zlał się na poręcz''? Tucznik,ty marszczysz freda tzn.walisz gruchę.? :|
~~ja napisał(a): Jest co tucznik zazdrościć raz w tygodniu się kąpać gacie raz na dwa tygodnie i smierdzacy cały dzień bo trzy euro szkoda daćNie oceniaj nikogo jak nie znasz tej osoby,i co ma znaczyć słowo tucznik,sama jesteś stara śmierdząca i bez zębów,a masz czelność kogoś oceniać,znam klucznika wiele lat i nie mogę o nim nic złego powiedzieć,wesoły miły czysty facet tyle w temacie.Tucznik to cię zrobił kobieto ze slamsów.
~~On napisał(a): Jola juz była mowa kiedyś o tobie. Wiec nie wtrącaj sie jak mężczyźni rozmawiają i wracaj do garów i umyj ten pusty, tłusty łeb :)Pusto i tłusto to masz w majtkach z targowiska.
~~On napisał(a): Jola nie wtrącaj sie jak mężczyźni rozmawiająA gdzie ty tu mężczyzn widzisz?Paru może by się znalazło panna klucznik falko,ale ty na pewno do nich się nie zaliczasz.Z ciebie to zwykła ciota jest.