~~ napisał(a): Tucznik,jak takie indywiduum jak ty,taki prymityw i prostak , zalicza psychotesty ? Oświeć nas.mam IQ 120 dlatego psychotesty to pikuś,jak byś mnie poznał/a to diametralnie zmienisz zdanie,jak wielu tu z forum co to mnie zagryżć chcieli.
~~klucznick napisał(a):~~ napisał(a): Tucznik,jak takie indywiduum jak ty,taki prymityw i prostak , zalicza psychotesty ? Oświeć nas.mam IQ 120 dlatego psychotesty to pikuś,jak byś mnie poznał/a to diametralnie zmienisz zdanie,jak wielu tu z forum co to mnie zagryżć chcieli.
~~~klucznick~ napisał(a):podoba mi się jak forumowe miernoty reagują agresją jak widzą że ktoś jest mądrzejszy fajniejszy lub ma np fajne auto,żeby ci jakiś drucik we łbie nie pierdyknął.~~klucznick napisał(a):~~ napisał(a): Tucznik,jak takie indywiduum jak ty,taki prymityw i prostak , zalicza psychotesty ? Oświeć nas.mam IQ 120 dlatego psychotesty to pikuś,jak byś mnie poznał/a to diametralnie zmienisz zdanie,jak wielu tu z forum co to mnie zagryżć chcieli.
A IQ Twojej matki to 2 bo urodziła takiego idiotę...
~~Tiry na tory napisał(a): No właśnie tucznik jak osoba z tak pustą głową jak twoja zalicza psychotesty?? Czy poprostu osoba która je robi patrząc na ciebie z żalu ci je zalicza? Co z tego ze ludzie jezdza 15 letnimi samochodami? Dla kogoś takiego jak ty ma to w ogóle znaczenie? Przecież ty i tak jeździć nie umiesz. A wpier..olem to możesz straszyć dzieci w piaskownicy, kocie.taki mocny jesteś to możemy sie spotkać sprawdzimy twoją odwagę,podaj miejsce za godz jestem,kocie chyba kocurze bo nie mam 15 lat :P brak ci odwagi gimbusie,jak was przyjdzie pieciu to kijem od bejsbola was załatwie .