~~Tiry na tory napisał(a): Hehe dobre, kijem to sobie możesz poruszac, albo sie puknąc w ten pusty łeb. Po co mam sie z toba ustawiac cieniasie, zeby zobaczyć jak skamlasz? Naprawde chcesz tego kocie?tak chcę zobaczyć twoją gębe, odważna to ty jesteś tu na forum slamsico podstępna.i mordy parszywej od monitora nie oderwiesz.huj cię to obchodzi kto kiedy pracuje.jedno jest pewne prawa jazdy nie posiadasz i zazdrośc cię zżera że ktoś ma lepiej od ciebie i to mi daje satysfakcje.
~~ja napisał(a): Tucznik dawaj co jestGófno śmierdząca krowo bez uzębienia,bełta juz wychlałaś z kolesiami?
~~klucznick napisał(a):~~Tiry na tory napisał(a): Hehe dobre, kijem to sobie możesz poruszac, albo sie puknąc w ten pusty łeb. Po co mam sie z toba ustawiac cieniasie, zeby zobaczyć jak skamlasz? Naprawde chcesz tego kocie?tak chcę zobaczyć twoją gębe, odważna to ty jesteś tu na forum slamsico podstępna.i mordy parszywej od monitora nie oderwiesz.huj cię to obchodzi kto kiedy pracuje.jedno jest pewne prawa jazdy nie posiadasz i zazdrośc cię zżera że ktoś ma lepiej od ciebie i to mi daje satysfakcje.
~~ napisał(a):tucznik to cię zrobił,zlał się na poręcz i matka po tym zjechała tak powstałeś malutki niedorozwoju.nawet was 5 niedorozwojów nie dorasta klucznikowi do pięt,tam gdzie wy macie już sufit to on ma podłogę,zazdrość blizniego sięga zenitu.~~klucznick napisał(a):~~Tiry na tory napisał(a): Hehe dobre, kijem to sobie możesz poruszac, albo sie puknąc w ten pusty łeb. Po co mam sie z toba ustawiac cieniasie, zeby zobaczyć jak skamlasz? Naprawde chcesz tego kocie?tak chcę zobaczyć twoją gębe, odważna to ty jesteś tu na forum slamsico podstępna.i mordy parszywej od monitora nie oderwiesz.huj cię to obchodzi kto kiedy pracuje.jedno jest pewne prawa jazdy nie posiadasz i zazdrośc cię zżera że ktoś ma lepiej od ciebie i to mi daje satysfakcje.
Tucznik,wczoraj maszerowałeś z 3 królami ,a dzisiaj takie słownictwo.?
A fuj.