~~Ja napisał(a): Tak jak ktos wyzej napisal. Nic wam do naszych swiat. Kazdej spolecznosci zagladacie do portfeli? Czy jak w rodzinie Pana Marczewskiego trafi sie czarna owca to mam skreslic cala rodzine i uznac wszystkich za takich samych? Ksieza, ich posluga, ich wybor to tylko sluzba... lepsza lub gorsza... wierzymy w Boga i wszystkie wartosci o ktorych sie mowi - nie w ksiezy. Badzcie dobrzy i zajmijcie sie wlasnymi sumieniami.Twoje zachowanie na forum nie stawia cię w jasnym świetle ,,katoliczko"z bożej łaski.
~~ napisał(a):~~Ja napisał(a): Tak jak ktos wyzej napisal. Nic wam do naszych swiat. Kazdej spolecznosci zagladacie do portfeli? Czy jak w rodzinie Pana Marczewskiego trafi sie czarna owca to mam skreslic cala rodzine i uznac wszystkich za takich samych? Ksieza, ich posluga, ich wybor to tylko sluzba... lepsza lub gorsza... wierzymy w Boga i wszystkie wartosci o ktorych sie mowi - nie w ksiezy. Badzcie dobrzy i zajmijcie sie wlasnymi sumieniami.Twoje zachowanie na forum nie stawia cię w jasnym świetle ,,katoliczko"z bożej łaski.
~~ napisał(a): Dobrze napisane czemu w ciągu roku ksiądz nie przyjdzie i nie zapyta czy coś trzeba pomóc ,przecież zna rodziny ubogie!!! czemu pytam???
falco napisał(a): bełkot