Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy program WOŚP w Bolesławcu
~~ niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 13:44
~~kama napisał(a): nie jestem z zadnej partiii i za zadna partia !! Ja juz od paru lat wiem ze to jest przekret T RZEBA CZYTAC NA ZAGRANICZNYCH SERWERACH !!

możesz wspierać ojca z Torunia ,mnie to nie przeszkadza.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~oj ludzie ludzie niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 13:44
~~kama napisał(a): nie jestem z zadnej partiii i za zadna partia !! Ja juz od paru lat wiem ze to jest przekret T RZEBA CZYTAC NA ZAGRANICZNYCH SERWERACH !!
https://prawdaxlxpl.wordpress.com/2016/11/16/przez-6-lat-blisko-50-milionow-do-podzialu-dla-rodziny-owsiakow/
~~elwira niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 13:46

I oczywiście nosisz przy sobie takie oświadczenie iż w razie czego to nie życzysz sobie aby Cię ratowano sprzętem ufundowanym przez WOŚP.!
Nie mylę się prawda?
~~elwira niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 13:51

I oczywiście nosisz przy sobie takie oświadczenie iż w razie czego to nie życzysz sobie aby Cię ratowano sprzętem ufundowanym przez WOŚP.!
Nie mylę się prawda?
~~kama niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 13:53
teoria o nieskonczonym rogu obfitosci stanowi iz nigdy niezabraknie wam argumentow na poparcie tezy w ktora z jakichkolwiek powodow chcecie wierzyc
~~B-c niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 13:57
O jej znowu Błędny kod będzie grał i moc rebeliantów nie no na każdej imprezie ci sami . Innych zespołów nie znam możne być ciekawie .
~~ niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 13:57
~~kama napisał(a): teoria o nieskonczonym rogu obfitosci stanowi iz nigdy niezabraknie wam argumentow na poparcie tezy w ktora z jakichkolwiek powodow chcecie wierzyc

A więc jednak,złotówki nie dam innych też do tego namawiam ,a jakby co to na tzw.,,krzywego ryja.''
2900
#falco nieaktywny
8 stycznia 2017r. o 14:20
~~winko napisał(a): Złoty Melon

tak powiadasz?...być może masz rację ale teraz napisz coś o Lux Veritatis

podpowiem ci -to taki drugi ''złoty melon'' tyle że ma inny ''elektorat''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.