Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Ecojob zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy program WOŚP w Bolesławcu
~~Piotr niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 18:57
Jestem od zawsze z Jurkiem i Orkiestrą na Tak. I tak zostanie. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie myslących. : )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~nie wośp niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 20:38
~~elwira napisał(a):
~~kama napisał(a): nie jestem z zadnej partiii i za zadna partia !! Ja juz od paru lat wiem ze to jest przekret T RZEBA CZYTAC NA ZAGRANICZNYCH SERWERACH !!

I oczywiście nosisz przy sobie takie oświadczenie iż w razie czego to nie życzysz sobie aby Cię ratowano sprzętem ufundowanym przez WOŚP.!
Nie mylę się prawda?

Ależ piszesz bzdury! oczywiście, że nie noszę, ale bardzo bym chciała być leczona zw środków NFZ, na który płacę szkoładki.

A teraz pomyśl - Dlaczego nie sfinansuje zakupu płynów do mycia podłóg, dezynfekcji narzędzi, zakupu materiałów opatrunkowych, itp?
Aaaa, nie, ty nie myślisz. Napiszę: BO TEGO NIE WIDAĆ, NA TO NIE DA SIĘ NAKLEIĆ NAKLEJKI Z SERDUSZKIEM. I DO TEGO SŁABE MEDIALNIE...

Jak jest taki transparentny to dlaczego nie chce pokazać faktur? Kijek pokazał. ;)
~~ niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 21:14
zacznij zbierać na środki czystości ,rób konkurencję ;( ;(
~~ niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 21:23
~~nie wośp napisał(a):
~~elwira napisał(a):
~~kama napisał(a): nie jestem z zadnej partiii i za zadna partia !! Ja juz od paru lat wiem ze to jest przekret T RZEBA CZYTAC NA ZAGRANICZNYCH SERWERACH !!

I oczywiście nosisz przy sobie takie oświadczenie iż w razie czego to nie życzysz sobie aby Cię ratowano sprzętem ufundowanym przez WOŚP.!
Nie mylę się prawda?

Ależ piszesz bzdury! oczywiście, że nie noszę, ale bardzo bym chciała być leczona zw środków NFZ, na który płacę szkoładki.

A teraz pomyśl - Dlaczego nie sfinansuje zakupu płynów do mycia podłóg, dezynfekcji narzędzi, zakupu materiałów opatrunkowych, itp?
Aaaa, nie, ty nie myślisz. Napiszę: BO TEGO NIE WIDAĆ, NA TO NIE DA SIĘ NAKLEIĆ NAKLEJKI Z SERDUSZKIEM. I DO TEGO SŁABE MEDIALNIE...

Jak jest taki transparentny to dlaczego nie chce pokazać faktur? Kijek pokazał. ;)

Bo te pierdoły można kupić w każdym sklepie IDIOTKO, a kupuje sprzęt specjalistyczny, którego nie kupisz w markecie i którego często brakuje w szpitalach w których w dalszym ciągu herbate podają Ci z wiadra.

~~ niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 23:02
olać kamę, robimy swoje, do końca świata !!!!
~~nie wośp niezalogowany
8 stycznia 2017r. o 23:40
~~ napisał(a): Bo te pierdoły można kupić w każdym sklepie IDIOTKO, a kupuje sprzęt specjalistyczny, którego nie kupisz w markecie i którego często brakuje w szpitalach w których w dalszym ciągu herbate podają Ci z wiadra.

te, yntelygentny ynaczej, w doopie byłe(a)ś goowno widziała(e)ś.
To może niech kupią kubki, żebyś nie pił/a z wiadra?
Głupi/a jesteś i głupi/a umrzesz. Ale płać. Jak na Kijowskiego. :* :P
~~kama niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 4:40
Zamiast na Owsiaka wolę dać dla księdza Tadeusza Rydzyka.Mam wtedy pewność że On każdą złotówkę przeznaczy na potrzebujących, a nie na,, róbta co chceta.''
~~kama niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 7:00
owsiak przeznacza tylko 50 procet na sprzet z orkiesty reszta paruje A sprzet zakupiony jest po wygurowanej cenie z kosmosu Jedynie tlumaczy sie ze kasa idzie na młodziez NA woodstock w kostrzynie JAKO NAGRODA DLA MŁODZIEZY ZA WOLOTARIAN. POCZYTAC CEJROWSKIEGO MAX KOLONKO PIETRZAKA ROSIEWICZA TO SIE MOZNA DUZO DOWIEDZIEC
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza