~~ napisał(a): Nie twierdzę że Owsiak z rodzinką kasuje 50%. Chodzi mi tylko o to że unika przedstawienia kompletnego rozliczenia. I to czy pieniądze idą na sprzęt ratujący życie dzieci czy na inne cele wiem tylko z oświadczeń Owsiaka. A ja bym wolał zobaczyć dokumenty. Szczególnie jak przeczytałem na stronach orkiestry że wszystko było ok po aferze, po której Bolesławiec pożegnał Orkiestrę na kilka lat. A wszyscy w mieście wiedzą że nie było ok. Stracił moje zaufanie. A Ty jak chcesz to oddaj mu wszystko co masz i ciesz się że to "na dzieci"
nie wszystko jest w orkiestrze jak i w zyciu idealne ale chyba widac w szpiatlach ze cos z tej kasy idzie na pomoc wszystkim nawet tym ktorzy go skarzaja i nienawidza. po co owsiak ma przedstawiac dokumenty na co idzie kasa zeby jakis wariat zobaczyl ze o np dwa dlugopisy jest za duzo kupione?
owsiak starcil twoje zaufanie a gosc ktory zepsul orkiestre w bolcu i reszta z BOK to chyba ich przede wszystkim musisz obwiniac ze oszukali owsiaka. mi sie to tez nie podobalo. ale najlepiej zwalic wine orkiestre. swoja droga to policja tez powinna sie tamta sprawa zainteresowac a z tego o pamietam miala to gdzies bo to nie byl jej sprawa!
najwazniesze zeby umiec pomagac innym. to bardzo cenna cecha !
powodzenia .