Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy program WOŚP w Bolesławcu
~~KAMA niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 11:03
ILE W LUDZIACH JEST NAIWNOSCI I PROSTOTY A TAKI ANALFABETA CO PO PO POLSKU NIE POTRAFI MOWIC ZE ON ZERWAL Z TVP POLSKA A POSZEDL DO AMERYKANSKIEJ A TVN TO JAK BBC JEST TO DLA MNIE NIE POLAK :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 11:03
~~Tak jest napisał(a): Melon z tabasco jest super!!! Oj ludzie,ludzie,szukacie,judzicie.Ciekawe,co powiecie,gdy znajdziecie się w szpitalu,na pewno powiecie:nie ratować mnie,bo to sprzęt medyczny od Owsiaka,nie chcę,wolę umrzeeeeeć!

Chodzi o to że tego sprzętu mogłoby być wiele więcej gdyby pieniądze nie lądowały w jakichś złotych melonach czy jasnych sprawach. A co się dzieje z pieniędzmi w tych spółkach, tego od lat próbuje się dowiedzieć matka kurka i mimo wyroków sądowych o obowiązku udostępnienia danych przez Owsiaka wciąż nie wiadomo co te spółki robią z kasą.
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2017r. o 12:05
z niejaką ''kamą'' nawet nie chce się pisać a dlaczego to widać powyżej ...
ale piszącego coś o ''spółkach'' chętnie zapytam o wymienienie jakiejś w pełni transparentnej

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 12:27
~~ napisał(a):
~~Tak jest napisał(a): Melon z tabasco jest super!!! Oj ludzie,ludzie,szukacie,judzicie.Ciekawe,co powiecie,gdy znajdziecie się w szpitalu,na pewno powiecie:nie ratować mnie,bo to sprzęt medyczny od Owsiaka,nie chcę,wolę umrzeeeeeć!

Chodzi o to że tego sprzętu mogłoby być wiele więcej gdyby pieniądze nie lądowały w jakichś złotych melonach czy jasnych sprawach. A co się dzieje z pieniędzmi w tych spółkach, tego od lat próbuje się dowiedzieć matka kurka i mimo wyroków sądowych o obowiązku udostępnienia danych przez Owsiaka wciąż nie wiadomo co te spółki robią z kasą.

matka kurka to dziwny czlowiek ktory nie potrafi sam zarabiac kasy ( taka zyciowa lajza) ale potrafi przeszkadzac innym.
nie chcesz nie dawaj ale moze tez nie uzywaj sprzetu jak jestes jeden z drugim taki cwaniak.

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 12:28
~~ napisał(a):

To wymyśl i przeprowadź akcję, żeby sprzętu było więcej, przecież nikt Ci nie broni.
Owsiak Ci nie pasuje, ale sprzęt tak, tylko, że za mało. Opamiętaj się człowieku i
zacznij myśleć, po to Pan Bóg dał Ci rozum, bo ja nie rozumiem o co Ci chodzi
~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 12:47
Chodzi o to by w hasłach orkiestry było przykładowo:

"Cel zbiórki - 50% na sprzęt dla noworodków a 50% dla Owsiaka i jego rodzinki."
Wtedy sytuacja będzie jasna i klarowna. Każdy będzie wiedział na co daje i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji.
Ale jak daję na sprzęt dla dzieci a potem czytam na co poszły pieniądze to pozostaje jakiś niesmak.
~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 13:16
~~ napisał(a): Chodzi o to by w hasłach orkiestry było przykładowo:

Wtedy sytuacja będzie jasna i klarowna. Każdy będzie wiedział na co daje i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji.
Ale jak daję na sprzęt dla dzieci a potem czytam na co poszły pieniądze to pozostaje jakiś niesmak.

ale przeciez ze zbiorki ida praktycznie wszystkie pieniadze na sprzet.
~~ niezalogowany
9 stycznia 2017r. o 13:37
~~ napisał(a): Chodzi o to by w hasłach orkiestry było przykładowo:

Zastanów się co piszesz, trzeba udowodnić, to jest kłamstwo. Za wszystkie pieniądze ze zbiórki kupowany jest sprzęt i z tego rozlicza się Fundacja. Różnimy się bardzo, dla ciebie autorytetem jest jakaś kurka, a dla mnie właśnie Jerzy Owsiak, dla mnie Profesor Bartoszewski, a dla ciebie może prezes nad prezesami?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza