~~ napisał(a):~~ napisał(a): Chodzi o to by w hasłach orkiestry było przykładowo:
"Cel zbiórki - 50% na sprzęt dla noworodków a 50% dla Owsiaka i jego rodzinki."
Wtedy sytuacja będzie jasna i klarowna. Każdy będzie wiedział na co daje i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji.
Ale jak daję na sprzęt dla dzieci a potem czytam na co poszły pieniądze to pozostaje jakiś niesmak.
Zastanów się co piszesz, trzeba udowodnić, to jest kłamstwo. Za wszystkie pieniądze ze zbiórki kupowany jest sprzęt i z tego rozlicza się Fundacja. Różnimy się bardzo, dla ciebie autorytetem jest jakaś kurka, a dla mnie właśnie Jerzy Owsiak, dla mnie Profesor Bartoszewski, a dla ciebie może prezes nad prezesami?
~~Słowianin napisał(a): Mam gdzieś faktury , rozliczenia i jezeli nawet by na tym zarabiał to jest jego sprawa. A wy zazdrosne szmatławce zróbcie coś sami i sami na tym zarabiajcie. Gdyby nie Jurek nasze szpitale by praktycznie nie istniały. Wielki pozytyw!!
~~ napisał(a):~~Słowianin napisał(a): Mam gdzieś faktury , rozliczenia i jezeli nawet by na tym zarabiał to jest jego sprawa. A wy zazdrosne szmatławce zróbcie coś sami i sami na tym zarabiajcie. Gdyby nie Jurek nasze szpitale by praktycznie nie istniały. Wielki pozytyw!!
Najlepszy przykład jak można dać się ogłupić. Pieniądze, które zbiera co roku Owsiak są porównywalne z budżetem pojedynczego szpitala. A ile w Polsce mamy szpitali? Setki? A może tysiące? I budżet jednego z nich jest w stanie "uratować" istnienie całej reszty? Widać że pan Jerzy dobrze odwalił swoja robotę. Jeszcze parę lat i zostanie okrzyknięty nie tylko zbawcą szpitali ale i zbawcą świata.
~~ napisał(a):~~Słowianin napisał(a): Mam gdzieś faktury , rozliczenia i jezeli nawet by na tym zarabiał to jest jego sprawa. A wy zazdrosne szmatławce zróbcie coś sami i sami na tym zarabiajcie. Gdyby nie Jurek nasze szpitale by praktycznie nie istniały. Wielki pozytyw!!
Najlepszy przykład jak można dać się ogłupić. Pieniądze, które zbiera co roku Owsiak są porównywalne z budżetem pojedynczego szpitala. A ile w Polsce mamy szpitali? Setki? A może tysiące? I budżet jednego z nich jest w stanie "uratować" istnienie całej reszty? Widać że pan Jerzy dobrze odwalił swoja robotę. Jeszcze parę lat i zostanie okrzyknięty nie tylko zbawcą szpitali ale i zbawcą świata.
~~ napisał(a): Krytykujacy akcje Owsiaka proszę o nie kozystanie w razie pobytu w szpitalu że sprzętu który pochodzi od Owsiaka. Ale oczywiście tylko teraz głośno krzyczycie bo w razie wypadku itp to pierwsi będziecie korzystać z tej zbiórki. Tacy jesteście nie dam nie wspieram itd. Taka gorzka prawda o przeciwnikach Owsiaka.