Ceramika zleca wywóz stłuków i za to placi,więc może ktoś sobie skrócił drogę? Albo będzie to użyte do np.utwardzenia podłoża pod budowę dróg? Nie osadzajmy przedwcześnie.
Ceramika zleca wywóz stłuków i za to placi,więc może ktoś sobie skrócił drogę? Albo będzie to użyte do np.utwardzenia podłoża pod budowę dróg? Nie osadzajmy przedwcześnie.
Pewnie jakieś odpady ceramiczne. Pytanie dlaczego tam leżą? Coś nie chce mi się wierzyć, żeby ktoś uformował w lesie hałdę gruzu, a służby leśne nic o tym nie wiedziały. Przed publikacją wypadałoby zadzwonić do leśniczego albo ceramiki i chociaż zapytać o co kaman, ponieważ artykuł niczego nie wyjaśnia, a jak rozumiem taki był jego cel.
~~czytać napisał(a): Czytać do końca ze zrozumieniem to jest ceramika na utwardzenie drogi
Sra..tata...jak na utwardzenie, to niech "TEN AGENT OD UTWARDZENIA"odbiera z ceramiki w tym czasie, gdy będzie tę drogę utwardzał. Głupie tłumaczenie...
Do mnie też kiedyś przyszli pracownicy lasów z propozycją zabrania gruzu na utwardzanie drogi leśnej.
Zabrali ponad 100ton gruzu i jeszcze parę złotych dostałem.
Tak więc chyba faktycznie na te drogi potrzebny im gruz ;)
Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.