~~Krystyna napisał(a): ~~nie ma za co napisał(a): ~~Krystyna napisał(a): Dziękuję za informację z wolna-polska.pl skąd dowiedziałam się ile zarabia małżeństwo Owsiaków. Uważam, że zarabiają o wiele za mało (za taki ogrom pracy)w porównaniu np. z członkami zarządów spółek ( partyjnych kolesi), którzy praktycznie nie robią nic. Prawdą jest, że pracownicy służby zdrowia zarabiają o wiele za mało, ale to już nie jest wina Państwa Owsiaków.
ciekawe że z tak ciekawego artykułu wyciąga pani odwrotne wnioski ,artykuł przedstawia cała działalność ,a pani pisze tu o zyskach ,proszę uważnie przeczyta ile wydają gminy i tv na ten ?szczytny cel?bez pana O można by przekazać tyle samo lub więcej,proszę uważnie czytaćhttp://wolna-polska.pl/wiadomosci/puszki-owsiaka-12-groszy-placz-prosze-2017-01
Malkontenci, a kto wam broni zorganizować akcję, która przekaże więcej niż WOŚP??
Ta dyskusja nie ma sensu, szkoda czasu.
przepraszam bardzo nikt tu nie jest malkontentem,ale widzę że nie ma pani nic konstruktywnego do powiedzenia więc ,za zasłoną malkontenta przerywa pani rozmowę,tak właśnie działają jednostki co to wyłączne dobre dla siebie informacje ciągną na soją stronę,nigdy nie dałem na tą szopkę i nie dam ,bo jeżeli cała oprawa medialna kosztuje 60 000 000,a ze zbiórki jest 50 000 000 to coś tu jest nie tak?jest tu racja?tak wynika z artykułu który tu wkleiłem,a który jest notorycznie usuwany,a dlaczego jest usuwany?bo przedstawia gołą prawdę ,jak pani myśli?proszę nie odpowiadać to tylko retoryka.