Zastosowana autokorekta
~~Ello napisał(a): Ciekawe czy w swojej firmie zatrudnilibyście ludzi zaufanych 'swoich" czy tych z konkurencji :) Wg mnie nie ma czemu tutaj się dziwić. Normalne zjawisko w świecie biznesu, polityki i życia prywatnego.
~~ napisał(a):~~Ello napisał(a): Ciekawe czy w swojej firmie zatrudnilibyście ludzi zaufanych 'swoich" czy tych z konkurencji :) Wg mnie nie ma czemu tutaj się dziwić. Normalne zjawisko w świecie biznesu, polityki i życia prywatnego.
A od kiedy to spółki Skarbu Państwa są prywatną własnością, że chcesz aby takie kryteria obowiązywały jak w prywatnych firmach? One zostały właśnie "sprywatyzowane" na sposób Total K...a Management a tak być nie powinno.
Nikt nie mówi o zatrudnieniu konkurencji lecz o zatrudnianiu FACHOWCÓW a nie działaczy partyjnych.
~~ada napisał(a): Nie rozumiem jednego. Bijecie pianę z niczego. Trzeba było przypomnieć co robili sld, po-psl? Czy w tych wszystkich miejscach gdzie zmieniły się osoby decyzyjne nastapiły jakieś zwolnienia grupowe? Czy Pan Ogrodnik, Russ, Pogoda pozwalniali pracowników za to że kiedyś pracowali? Nie. A jak były zarządzane te firmy wszyscy powinni sobie zdawać sprawę. Piszecie Państwo tak jakby nie wiadomo ile oni tam zarabiali. Wszystko normuje tzw. kominówka i ustawa. A kto kierował wcześniej agencją i zc? Człowiek z psl i po. I chcecie mi powiedzieć, że oni tam byli dlatego, że byli najlepsi czy dlatego że całe ARiMR było w rękach zielonych psl a Stasik jest prominentnym działaczem PO!!!!!!!!! Hipokryzja pełna gębą. To samo tyczy się sondazy na nowego prezia Bolca. Ziomek Maćka i wielbiciel Klaudii Pan Ł. już podbija liczbe głosów. Życie Panie Ł. zweryfikuje, jednak nie przekreślał bym szans Pana Ogrodnika. CO normalniejsi ludzie nie brali udziału w waszej smiesznej sądzie!!!! Bolec.info zachowuje się niczym TVN.