masi napisał(a): Bernardzie, może Ty jesteś za niecodzienną okupacją obcych wojsk w naszym kraju, ja nie : )
Ludzie różnie reagują, ogólnie jest niemoc w tej sytuacji, kiedy nie mamy żadnego wpływu na to co się dzieje w kraju, stąd takie zachowania a nie inne.
masi napisał(a): Bernardzie, może Ty jesteś za niecodzienną okupacją obcych wojsk w naszym kraju, ja nie : )
Ludzie różnie reagują, ogólnie jest niemoc w tej sytuacji, kiedy nie mamy żadnego wpływu na to co się dzieje w kraju, stąd takie zachowania a nie inne.
Zastosowana autokorekta
Kazimierz Marczewski napisał(a):masi napisał(a): Bernardzie, może Ty jesteś za niecodzienną okupacją obcych wojsk w naszym kraju, ja nie : )
Panie Masi niech Pan zapozna się ze znaczeniem słowa okupacja. Pozdrawiam!
Bernard napisał(a):
Przyjechali chłopaki na kilka miesięcy sobie poćwiczyć z naszymi żołnierzami co chyba tylko obu armiom może pomóc w kolejnych przypadkach współpracy w przyszłości.
Bernard napisał(a):
... o ile paru ...i nie dostanie szajby, bo zobaczy w mieście kogoś o ciemnej karnacji.
To uważaj z solarium i nie przesadzaj ; )