~~rozbawiony panem Arturem napisał(a): Człowieku po co się tak unosisz pierzesz jakieś brudy na publicznym portalu.Nie wiem czy chcesz zaistnieć jakoś przez te bzdury a może jesteś sterowany przez jakiegoś politycznego głąba.Zachowujesz się jak by ci nic w życiu nie wyszło , znalazłeś sobie jakiś marny temat i się podniecasz.Czujesz się bohaterem w swoim domu?Człowieku weź dzieci idź na spacer ,zabierz żonę do kina a nie jarasz się głupotami powiem szczerze mało ambitne to jest.
~~rozbawiony panem Arturem napisał(a): Człowieku po co się tak unosisz pierzesz jakieś brudy na publicznym portalu.Nie wiem czy chcesz zaistnieć jakoś przez te bzdury a może jesteś sterowany przez jakiegoś politycznego głąba.Zachowujesz się jak by ci nic w życiu nie wyszło , znalazłeś sobie jakiś marny temat i się podniecasz.Czujesz się bohaterem w swoim domu?Człowieku weź dzieci idź na spacer ,zabierz żonę do kina a nie jarasz się głupotami powiem szczerze mało ambitne to jest.
~~qwerty napisał(a): Ładnie partyjne ujadacze hejtują człowieka, bo się im dobrał do d...y. Niech Pan walczy panie Arturze!
~~Artur napisał(a):~~rozbawiony panem Arturem napisał(a): Człowieku po co się tak unosisz pierzesz jakieś brudy na publicznym portalu.Nie wiem czy chcesz zaistnieć jakoś przez te bzdury a może jesteś sterowany przez jakiegoś politycznego głąba.Zachowujesz się jak by ci nic w życiu nie wyszło , znalazłeś sobie jakiś marny temat i się podniecasz.Czujesz się bohaterem w swoim domu?Człowieku weź dzieci idź na spacer ,zabierz żonę do kina a nie jarasz się głupotami powiem szczerze mało ambitne to jest.
Jeżeli zwróciłeś uwagę na ,,pierzesz jakieś brudy '' to już duży sukces odniosłem.A jednak syf jest.
,, jakość przez te bzdury'' i tu brak mi argumentów. Ja przedstawiam dowody a urzędnicy mają problem merytorycznie odpowiadać.
Pozostały komentarz to już tekst wystraszonego urzędnika.
~~AZ napisał(a):~~Artur napisał(a):~~rozbawiony panem Arturem napisał(a): Człowieku po co się tak unosisz pierzesz jakieś brudy na publicznym portalu.Nie wiem czy chcesz zaistnieć jakoś przez te bzdury a może jesteś sterowany przez jakiegoś politycznego głąba.Zachowujesz się jak by ci nic w życiu nie wyszło , znalazłeś sobie jakiś marny temat i się podniecasz.Czujesz się bohaterem w swoim domu?Człowieku weź dzieci idź na spacer ,zabierz żonę do kina a nie jarasz się głupotami powiem szczerze mało ambitne to jest.
Jeżeli zwróciłeś uwagę na ,,pierzesz jakieś brudy '' to już duży sukces odniosłem.A jednak syf jest.
,, jakość przez te bzdury'' i tu brak mi argumentów. Ja przedstawiam dowody a urzędnicy mają problem merytorycznie odpowiadać.
Pozostały komentarz to już tekst wystraszonego urzędnika.
Na 30 komentarzy 20 to wypociny Artura ,który próbuje sam siebie dowartościować.