Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kto jest na zdjęciach?
~~Asia niezalogowany
8 lutego 2017r. o 22:42
Po co kamery w.miesnym z tyłu i jeszcze o takiej słabej widocznośći, może lepiej powinny być z przodu nad kasa w razie czego jak ktoś chciałby pento zawinąć ;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
8 lutego 2017r. o 22:44
To chyba kobieta, ale nie jestem pewny ... tak 50/50% że kobieta
~~Ww niezalogowany
8 lutego 2017r. o 22:53
Ja mysle ze to swiety Mikolaj.
~~Gun niezalogowany
8 lutego 2017r. o 23:02
Ja myślę, że to jest Tinky Winky. Po czym poznałem?

Bo ma torebkę :D
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 lutego 2017r. o 23:07
Qurwa Ludzie . Okradają Was na miliardy dowolnej waluty , a Wy się jaracie zgubionym i znalezionym portfelem ?

Panowie Psy , bez urazy ( terminologia Orwella ) , a może byście zaczęli , zamiast wypełniać procedury tych głupków z Ministerstwa Spraw Wewnętrznych , zadbali o sprawiedliwość ?

Ja na tym video widzę Kobietę dbającą o swe dzieci. Znalazła , nie ukradła.

Psy , kwalifikacja czynu w kontekscie Kodeksu Karnego ... , czy jest Wam znana ?

A czy Wy w ogóle wiecie , czym jest kodeks karny z trzydziestego czwartego roku ubiegłego stulecia ? Posługujecie się paragrafami tegoż kodeksu , zielonego pojęcia nie mając o elementarnej sprawiedliwości.

Scigajcie qurwa tych , co miliardy kradną .. nie grosze znajdują.

WSTYD PANOWIE I PANIE .

Mam Wam podrzucić kilka tipsów ... ? Strażnicy sprawiedliwości ?

No dobra , to niech leci ...

... były Premier polskiego rządu , Donald T . , ksywa Ryży Olsen , Prezydent eurokołchozu , uwikłany w aferę Amber Gold i Oscylator żyda Baksika ... może tym zechcecie się zająć ?

A może udział Kaczora w wydarzeniach na Majdanie ?

Qurcze ... z kim przyszło mi egzystować ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
8 lutego 2017r. o 23:13
panna internet Ciebie wykończy. ;( ;(
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 lutego 2017r. o 23:40
~~ napisał(a): panna internet Ciebie wykończy. ;( ;(

Nie ma takiej opcji. Wykończyć mnie mogą tylko funkcjonariusze Systemu i Stwórca , kiedy powie ... wracaj synu do Źródła . Funkcjonariusze mogą zabić mnie fizycznie , chociaż nie zamierzam popełnić samobójstwa , jak Lepper , czy Petelicki ;) to jednak Pierwiastka Stwórcy nie odbiorą mi. Kiedy Stwórca powie wracaj synu , z radością pozbędę się swej świadomości ...

Kocham Stwórcę :)

Wracając do sprawy ... Panowie i Panie Psy ( terminologia Orwella :), czy jesteście pewni , że postawienie przed sądem Tej Kobiety jest Waszym celem ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
9 lutego 2017r. o 0:04
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja na tym video widzę Kobietę dbającą o swe dzieci. Znalazła , nie ukradła.

WSTYD PANOWIE I PANIE .

Qurcze ... z kim przyszło mi egzystować ...

Wstyd to ty powinieneś czuć, zagadką dla mnie jest to, jak musisz mieć wyprane sumienie, że go nie czujesz.

Ona ten portfel ukradła, każdy uczciwy człowiek, by go oddał, każda uczciwa matka by oddała, a nie karmiła dzieciaki czyimś nieszczęściem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza