kc napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Ja na tym video widzę Kobietę dbającą o swe dzieci. Znalazła , nie ukradła.
WSTYD PANOWIE I PANIE .
Qurcze ... z kim przyszło mi egzystować ...
Wstyd to ty powinieneś czuć, zagadką dla mnie jest to, jak musisz mieć wyprane sumienie, że go nie czujesz.
Ona ten portfel ukradła, każdy uczciwy człowiek, by go oddał, każda uczciwa matka by oddała, a nie karmiła dzieciaki czyimś nieszczęściem.
Wiedziałem , że użyjesz takiej argumentacji Skacowana. Co Ty qurwa możesz wiedzieć o dzieciakach , skoro ich nie masz . Czym możesz je karmić , skoro ich nie masz ?
Być może też bym oddał , tylko qurwa komu ? Bo słyszałem o takim przypadku , że "szczęśliwy znalazca " licząc na dziesięć procent znaleźnego , sugerując się adresem z Dowodu Osobistego , dziarsko kroczy pod wskazany w dowodzie adres , aby ... zostać okrzykniętym złodziejem , bo w portfelu są tylko trzy dychy , zamiast trzech stów , jak twierdzi właściciel portfela ... to tylko zasłyszane :)
Ale osobiście , lata temu miałem takie doświadczenie ... idę przez Asnyka ( wtedy jeszcze lubiłem spacerować :) ) widzę jak facet tłucze kobietę . Podlatuję , pcham faceta , upadł ... a kobieta z pazurami rzuca się na mnie z krzykiem " nie wtrącaj się " ...
... może i nie potrzebnie się wtrącam , ale taką mam naturę :)
Jak łatwo przychodzi Ci osądzanie innych , Droga Kc :*
Dobrej nocy :)