Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Premier Beata Szydło ranna w wypadku
~~bolec info niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:19
co mnie to obchodzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:23
To przecież premier naszego rządu
~~tasa niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:26
No to jest kara !! po kolei ich Bóg ich ostrzega! Jak się ...y nie opamiętają, to za to co wyprawiają Bóg ich w końcu bardzie ukarze !! Bo ludzi mogą oszukiwać okłamywać, ale Boga nie oszukają obłudnicy i ...skie zdrajcy Polski

Zastosowana autokorekta

~~San Escobar niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:26
"Wiele razy widziałem, jako tej porze kolumna auto z panią premier gna przez miasto. W końcu musiało dojść do wypadku - przyznaje jeden z gapiów, mieszkaniec Oświęcimia"

To nie jest moja premier mówię to ja San Escobar i nakazuję dymisję nierządu !
~~ niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:27
~~San Escobar napisał(a): "Wiele razy widziałem, jako tej porze kolumna auto z panią premier gna przez miasto. W końcu musiało dojść do wypadku - przyznaje jeden z gapiów, mieszkaniec Oświęcimia"

To nie jest moja premier mówię to ja San Escobar i nakazuję dymisję nierządu !

tak jest! nie moj rzad, nie moj premier, nie moj kraj! San Escobar rulezzz!!
~~Ziutek niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:28
A mówią że ,.CIENKO" to nie samochód. A prawie zabił straSZYDLO. I niech zgadne CIENKIEMU nic nie bylo.
~~ niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:29
~~loki napisał(a): Nie jestem zainteresowany kolejnym wypadkiem rządowych limuzyn , ale nie daj Boże jakby Tusk rozbił chociaż jedną .......Kaczor by sie zapienił na amen . A tak drodzy wyborcy PiS zapłacą za wybryki Straszydła .

Chyba zaczynają jeździć po naszych drogach obiecane ciężarówki ze żwirem a kto obiecywał, no Panowie z byłej WSI.
~~AntiGovRebel niezalogowany
10 lutego 2017r. o 21:41
Czytam wypowiedzi anty-PiSiorow i przyznaję rację. Służby specjalne macie lepsze. Ech, co to znaczy mieć doświadczenie :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza