Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cołokidzi podpisał deklarację współpracy
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 marca 2017r. o 23:19
~~Pamiętam napisał(a): Koment wychwalający Wałęsę i Tuska pokazuje jak skuteczna była propaganda po 89 roku. Panowie, prawdziwi bohaterowie nie zabiegają o sławę. W III RP bohaterami mieli być ci co dali żyć postkomuchom po okrągłym stole. Wiem, to burzy wasz porządek świata jawiony wam w wyborczej tvp, tvn, i niemieckiej - polskojęzycznej prasie, a nawet wartości na których wyrośliście, ale pamiętajcie: Najważniejsza jest prawda. A Polska była pod silnym wpływem zagranicy. Pierwsze partie i telewizje powstały z kapitału niemieckiego. Pamiętajcie, jeśli zachód i Niemcy którzy robili na nas interes mówią o nas źle, to znaczy że sprawy w Polsce idą w dobrym kierunku. Dla nas, dla Polski.
Ps. Nie jestem z PiS.

Amen.

Ja też nie jestem za Pis. Wiele im brakuje do moich ideałów , ale jeśli Bruksela mówi , że sprawy w Polsce idą źle , to znaczy , że dobrze jest , a być może będzie lepiej :D Won z eurokołchozem i komisjami eurokratów :)

Miło jest znaleźć bratnie dusze Kolego / Koleżanko :)

Jeszcze raz proponuję zwrócić uwagę na Patryka Jakiego ... ma facet jaja ... popierajmy i aplauz ... gdzieś , coś , kiedyś czytałem o Trybunach Ludowych i żaden nawiedzony przygłup oskarżający o lewactwo nie może mi podskoczyć , bo żeby rozumieć lewactwo , to trzeba wpierw przeczytać " Wolny wybór " Friedmana , noblisty i jeszcze kilka innych pozycji ... plus Nowy Testament i inne ewangelie , nie mówiąc o Starym , oprócz psalmów.

Czółko Obywatele :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
7 marca 2017r. o 23:24
TenJaki może jaja ma ale co z rozumem? :D
~~ niezalogowany
8 marca 2017r. o 9:42
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Pamiętam napisał(a): Koment wychwalający Wałęsę i Tuska pokazuje jak skuteczna była propaganda po 89 roku. Panowie, prawdziwi bohaterowie nie zabiegają o sławę. W III RP bohaterami mieli być ci co dali żyć postkomuchom po okrągłym stole. Wiem, to burzy wasz porządek świata jawiony wam w wyborczej tvp, tvn, i niemieckiej - polskojęzycznej prasie, a nawet wartości na których wyrośliście, ale pamiętajcie: Najważniejsza jest prawda. A Polska była pod silnym wpływem zagranicy. Pierwsze partie i telewizje powstały z kapitału niemieckiego. Pamiętajcie, jeśli zachód i Niemcy którzy robili na nas interes mówią o nas źle, to znaczy że sprawy w Polsce idą w dobrym kierunku. Dla nas, dla Polski.
Ps. Nie jestem z PiS.

Amen.

Czółko towarzyszko.

Ja też nie jestem za Pis. Wiele im brakuje do moich ideałów , ale jeśli Bruksela mówi , że sprawy w Polsce idą źle , to znaczy , że dobrze jest , a być może będzie lepiej :D Won z eurokołchozem i komisjami eurokratów :)

Miło jest znaleźć bratnie dusze Kolego / Koleżanko :)

Jeszcze raz proponuję zwrócić uwagę na Patryka Jakiego ... ma facet jaja ... popierajmy i aplauz ... gdzieś , coś , kiedyś czytałem o Trybunach Ludowych i żaden nawiedzony przygłup oskarżający o lewactwo nie może mi podskoczyć , bo żeby rozumieć lewactwo , to trzeba wpierw przeczytać " Wolny wybór " Friedmana , noblisty i jeszcze kilka innych pozycji ... plus Nowy Testament i inne ewangelie , nie mówiąc o Starym , oprócz psalmów.

Czółko Obywatele :)
~~Jedna z wielu niezalogowany
8 marca 2017r. o 10:04
Mój dziadek stracił za komuny zdrowie i życie oraz legalnie zakupione gospodarstwo i dom za pieniądze przywiezione z wieloletniej tułaczki po świecie za chlebem. Co tydzień był wzywany na SB na Grunwaldzką w Bolesławcu, bity i prześladowany, bo nie chciał wstąpić do Państwowej Spółdzielni Rolniczej. Też bał się o rodzinę i jej przyszłość, ale nie podpisał żadnej lojalki. Dziadek zmarł, rodzina straciła dom i gospodarstwo, ale pozostał wierny swoim przekonaniom i ojczyźnie. Za odwagę się płaci.
~~$ niezalogowany
8 marca 2017r. o 10:19
tak, prawdziwe i niestety smutne, nie słyszymy nic o tych prawdziwych bohaterach którzy w imię przyzwoitości powiedzieli nie, za to głośno o "powiatowych wałęsach" którzy nie chcieli ale musieli...
~~Delegatura germanska niezalogowany
8 marca 2017r. o 10:19
Media, prawie w calosci, tym i ten portal, co oczywiste/?/ - to niemiecka delegatura na Polskę.
Tuskowi i innym podobnym, Niemcy zasponsorowali nie tylko Kongres Liberalno - Demokratyczny.
Sprawdzić teczkę TW Oskar, TW Marek
oraz wiele innych, a potem ... pozostanie juz tylko /jak mówi klasyk/ zamknąć ryyyje, odp.od PiS-u, przeprosic, naprawić szkody, odsiedziec swoje albo czekać na uniewinnienie/!?/.

Trolle platni i usluzni inaczej, obrońcy, pozyczkobiorcy -
wstydźcie się.
2161
#fobiak nieaktywny
8 marca 2017r. o 11:28
~~Jedna z wielu napisał(a): Mój dziadek stracił za komuny zdrowie i życie oraz legalnie zakupione gospodarstwo i dom za pieniądze przywiezione z wieloletniej tułaczki po świecie za chlebem. Co tydzień był wzywany na SB na Grunwaldzką w Bolesławcu, bity i prześladowany, bo nie chciał wstąpić do Państwowej Spółdzielni Rolniczej. Też bał się o rodzinę i jej przyszłość, ale nie podpisał żadnej lojalki. Dziadek zmarł, rodzina straciła dom i gospodarstwo, ale pozostał wierny swoim przekonaniom i ojczyźnie. Za odwagę się płaci.

w ktorym roku to bylo?
~~SPOKOJNY niezalogowany
8 marca 2017r. o 17:07
Cześć FOBIAK. Słóchaj kolego, ZACZYNASZ DO ZNUDZENIA BYĆ MONO -TEMATYCZNY I BEZ URAZY ,NAMOLNY(ZMIEŃ PŁYTĘ)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza