~~Pamiętam napisał(a): Koment wychwalający Wałęsę i Tuska pokazuje jak skuteczna była propaganda po 89 roku. Panowie, prawdziwi bohaterowie nie zabiegają o sławę. W III RP bohaterami mieli być ci co dali żyć postkomuchom po okrągłym stole. Wiem, to burzy wasz porządek świata jawiony wam w wyborczej tvp, tvn, i niemieckiej - polskojęzycznej prasie, a nawet wartości na których wyrośliście, ale pamiętajcie: Najważniejsza jest prawda. A Polska była pod silnym wpływem zagranicy. Pierwsze partie i telewizje powstały z kapitału niemieckiego. Pamiętajcie, jeśli zachód i Niemcy którzy robili na nas interes mówią o nas źle, to znaczy że sprawy w Polsce idą w dobrym kierunku. Dla nas, dla Polski.
Ps. Nie jestem z PiS.
Amen.
Ja też nie jestem za Pis. Wiele im brakuje do moich ideałów , ale jeśli Bruksela mówi , że sprawy w Polsce idą źle , to znaczy , że dobrze jest , a być może będzie lepiej :D Won z eurokołchozem i komisjami eurokratów :)
Miło jest znaleźć bratnie dusze Kolego / Koleżanko :)
Jeszcze raz proponuję zwrócić uwagę na Patryka Jakiego ... ma facet jaja ... popierajmy i aplauz ... gdzieś , coś , kiedyś czytałem o Trybunach Ludowych i żaden nawiedzony przygłup oskarżający o lewactwo nie może mi podskoczyć , bo żeby rozumieć lewactwo , to trzeba wpierw przeczytać " Wolny wybór " Friedmana , noblisty i jeszcze kilka innych pozycji ... plus Nowy Testament i inne ewangelie , nie mówiąc o Starym , oprócz psalmów.
Czółko Obywatele :)