~~SPOKOJNY napisał(a):Już jest wszystko OK TW marek został oczyszczony i rozgrzeszony.~~ella napisał(a): myślę że to że podpisał ćołokidzi to nie ma znaczenia, bo księza też podpisywali dla świętego spokoju i na nikogo nie donosili. chciałabym aby pani redaktor dokończyła tą sprawę ujawniając komu zaszkodziłBardzo rozsądna i rzetelna wypowiedz którą popieram w 100% :)
bądż wypowiedziała się że podpisując nikomu nie zaszkodził. A to ze dorobił się majątku to nie powinno nikogo interesować bo na pewno nie na czyjejś krzywdzie .
~~ napisał(a): jeżeli podpisał a przecież sam oświadczył,że podpisał to powinien zostać potępiony na zawsze
~~SPOKOJNY napisał(a): SPOKOJNIE ZAPYTAM ZA CO? ZA PARAWKĘ?
~~Stefek napisał(a): Do Jednego z wielu:tacy ludzie jak twój dziadek zasługują na szacunek.Cołokidzi jeżeli podpisał a przecież sam oświadczył,że podpisał to powinien zostać potępiony na zawszeStefuś -widzimy się 5 dni w tygodniu,nie możemy w tedy pogadać ,tylko tutaj? :>
~~kama napisał(a): COLOKIDZI przeciez nie jest polakiem a gruzinem
~~ napisał(a):SORY ŻE OCENIAM JESTEŚ SMUTNY NIE DOBRY I ZŁY...TYLKO DLACZEGO ??~~SPOKOJNY napisał(a): SPOKOJNIE ZAPYTAM ZA CO? ZA PARAWKĘ?
Oficer prowadzący podpisał a on tylko parafował?? :D
~~ja t napisał(a):KAMA Ty chyba z urlopu wróciłaś :) jak było?~~kama napisał(a): COLOKIDZI przeciez nie jest polakiem a gruzinem
kazachem z miejsca urodzenia - nie gruzinem, polakiem z tzw. centrum życiowego, tu się uczył, tu studiował, tu dawał i daje pracę, tu płaci podatki, tu nie mówi do końca prawdy, tu finansuje stowarzyszenia, tu wpiera lokalne inicjatywy, tu pomaga, tu przychodzi do niego jeden z drugim - polaczkiem po pomoc i wsparcie
Sz.P. Janie drwa rąbią wióry się sypią, może czas na książkę
~~SPOKOJNY napisał(a):SPOKOJNIE KOLEGO.NIE RZUCAJ CZEGOŚ ,,W POWIETRZE,, TYLKO OPIERAJ SIĘ NA FAKTACH. POTĘPIONY MA BYĆ? SPOKOJNIE ZAPYTAM ZA CO? ZA PARAWKĘ? ZASTANÓW SIĘ PRZEZ CHWILĘ CO TY WYGADUJESZ. A OBAWIAĆ SIĘ MNIE POWINIENEŚ :*~~ napisał(a): jeżeli podpisał a przecież sam oświadczył,że podpisał to powinien zostać potępiony na zawsze
O czym ty piszesz człowieku, opamiętaj się, "potępiony na zawsze", ile w tobie żółci, biedaku, jesteś żenujący. To takich ludzi jak ty trzeba się obawiać.