~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Antylewak napisał(a):
Faszyzm to ideologia powstała we Włoszech, a łącząca w sobie różne wątki lewicowe, centrystyczne czy prawicowe. Jego główne hasło jest generalnie lewicowe: "WSZYSTKO W PAŃSTWIE, NIC POZA PAŃSTWEM, NIC PRZECIW PAŃSTWU".
-Bierecki wyprowadza pieniądze ze SKOK-ów do zagranicznych banków przelewając je na konta ''spółki-córki''
-piSS kupuje hotel w Szwajcarii utajniając koszta ...
-szalony antonio''dron'' ujawnia listę polskich agentów ...
wystarczy? ;D
"WSZYSTKO W PAŃSTWIE, NIC POZA PAŃSTWEM, NIC PRZECIW PAŃSTWU".
Jednak mamy kolejny dowód, że Horus niezbyt wiele rozumie :(
no czego tu nie zrozumiałem? ;D
punkt po punkcie pokazałem ci co myślę o tym co napisano...
co się nie zgadza? ;D
Horus napisał(a):
co się nie zgadza? ;D
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):
co się nie zgadza? ;D
I właśnie punkt po punkcie dałeś wszystkim do zrozumienia, ze nie wiesz o czym piszesz. To lewactwo zabiło w tobie wszelkie poprawne procesy myślowe, oparte na logice.
ramaj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a):
co się nie zgadza? ;D
I właśnie punkt po punkcie dałeś wszystkim do zrozumienia, ze nie wiesz o czym piszesz. To lewactwo zabiło w tobie wszelkie poprawne procesy myślowe, oparte na logice.
Ty zrecenzuj lepiej tego twego Jędraszewskiego bo bredzi jak pobity.Staremu już kompletnie odbilo.
A ty tu o logice
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a):
co się nie zgadza? ;D