Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

22258
#Horus nieaktywny
21 grudnia 2022r. o 9:11
~~Zielonobrunatna Morwa napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Antylewak napisał(a):
Faszyzm to ideologia powstała we Włoszech, a łącząca w sobie różne wątki lewicowe, centrystyczne czy prawicowe. Jego główne hasło jest generalnie lewicowe: "WSZYSTKO W PAŃSTWIE, NIC POZA PAŃSTWEM, NIC PRZECIW PAŃSTWU".

-Bierecki wyprowadza pieniądze ze SKOK-ów do zagranicznych banków przelewając je na konta ''spółki-córki''
-piSS kupuje hotel w Szwajcarii utajniając koszta ...
-szalony antonio''dron'' ujawnia listę polskich agentów ...
wystarczy? ;D

"WSZYSTKO W PAŃSTWIE, NIC POZA PAŃSTWEM, NIC PRZECIW PAŃSTWU".

Jednak mamy kolejny dowód, że Horus niezbyt wiele rozumie :(

no czego tu nie zrozumiałem? ;D
punkt po punkcie pokazałem ci co myślę o tym co napisano...
co się nie zgadza? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
21 grudnia 2022r. o 9:28
Horus napisał(a):
co się nie zgadza? ;D

I właśnie punkt po punkcie dałeś wszystkim do zrozumienia, ze nie wiesz o czym piszesz. To lewactwo zabiło w tobie wszelkie poprawne procesy myślowe, oparte na logice.
670
ramaj
21 grudnia 2022r. o 9:32
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
co się nie zgadza? ;D

I właśnie punkt po punkcie dałeś wszystkim do zrozumienia, ze nie wiesz o czym piszesz. To lewactwo zabiło w tobie wszelkie poprawne procesy myślowe, oparte na logice.

Ty zrecenzuj lepiej tego twego Jędraszewskiego bo bredzi jak pobity.Staremu już kompletnie odbilo.

Dopisane 21.12.2022r. o godz. 09:32:

ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a):
co się nie zgadza? ;D

Ty zrecenzuj lepiej tego twego Jędraszewskiego bo bredzi jak pobity.Staremu już kompletnie odbilo.

A ty tu o logice
22258
#Horus nieaktywny
21 grudnia 2022r. o 10:38
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
co się nie zgadza? ;D

obal to...
opisz to jak to sam widzisz...punkt po punkcie...
bo twój brak logiki już ci opisywałem a wstrzymane procesy myślenia nie raz ci punktowałem...;D
więc pytam jeszcze raz ...czy się nie zgadza w tym co napisałem wcześniej?
~~Prezenty dla Horusa niezalogowany
21 grudnia 2022r. o 11:47
Drogi Horusie, obalać można coś co jest potencjalnie poprawne, ale jednak zawiera błędy. Musi być wiadomo, o co autorowi chodziło, jakie przyjął założenia i co chciał nam udowodnić.
Żadnego z tych trzech elementów nie ma w twojej wypowiedzi. Nie tylko w tej zresztą :)
Ty jesteś nastawiony nie na napisanie poprawnego i logicznego tekstu, ale na ciągłe przekomarzanie się i wywarcie wrażenia na publice. Piszesz dużo na każdy temat tylko po to, aby zaistnieć.
Życzymy ci, żebyś :
- wiedział po co piszesz,
- wiedział co piszesz,
wiedział, jak piszesz.
I chociaż trochę więcej rozumiał ze świata.
Nich ci Died Maroz, bo w świętych nie wierzysz, przyniesie te wszystkie prezenty. A choinka u ciebie w domu stoi?

A nam wszystkim życzymy, żeby Horus mniej pisał :)
22258
#Horus nieaktywny
21 grudnia 2022r. o 13:15
''Faszyzm to ideologia powstała we Włoszech, a łącząca w sobie różne wątki lewicowe, centrystyczne czy prawicowe. Jego główne hasło jest generalnie lewicowe: "WSZYSTKO W PAŃSTWIE, NIC POZA PAŃSTWEM, NIC PRZECIW PAŃSTWU".

-Bierecki wyprowadza pieniądze ze SKOK-ów do zagranicznych banków przelewając je na konta ''spółki-córki''
-piSS kupuje hotel w Szwajcarii utajniając koszta ...
-szalony antonio''dron'' ujawnia listę polskich agentów ...
wystarczy? ;D

"WSZYSTKO W PAŃSTWIE, NIC POZA PAŃSTWEM, NIC PRZECIW PAŃSTWU".

gdzie mijam się z prawdą?

WSZYSTKO W PAŃSTWIE...-Bierecki wyprowadza pieniądze ze SKOK-ów do zagranicznych banków przelewając je na konta ''spółki-córki''
NIC POZA PAŃSTWEM...-piSS kupuje hotel w Szwajcarii utajniając koszta ...
NIC PRZECIW PAŃSTWU"...szalony antonio''dron'' ujawnia listę polskich agentów ...
~~Horus ciągle pisze niezalogowany
21 grudnia 2022r. o 14:04
Widzisz Januszku, nie rozumiesz. Nie mijasz się z prawdą, ale konia z rzędem temu, kto wie o co ci chodzi?
Chcesz udowodnić, że kaczyści to faszyści czy, że faszystami nie są? Poza tym co ma piernik do wiatraka z i przywoływanie pisich przekrętów do ich nadrzędnej ideologii, czyli zwiększania roli państwa i wpieprzaniem się przez państwo do wszystkiego? Taką myśl o zwiększaniu roli państwa lansuje ich "wielki naczelnik", socjalista chodzący w brudnych butach, które każdego pracującego na swoim uważa za złodzieja.
Gorsi od pisistów są brukselscy władcy, którzy z poziomu "państwa Europa" chcą prostować banany i regulować wszystko co się da.
Musisz przy tym wiedzieć, że przekręty przy faszyzmie są łatwe, bo byle urzędas dostaje władzę, którą wykorzystuje dla swoich celów. Patrz ostatnio w Mumii Europejskiej wiceprzewodnicząca tego niby parlamentu zrobiła gruby przekręt. Nie wspominając o przewodniczącej von den Layen, która przy okazji krocie zarobiła. No niby jej mąż, tak przypadkiem zarobił.

Tylko co ja z tobą piszę, jak ty jakoś słabo kumasz :)

To jak - masz choinkę i będzie kolacja wigilijna u Horusów czy konsekwentny jesteś i trzymasz linię ze swoich wpisów i żadnych tam "katolickich zabobonów" nie będzie?
~~jadzia niezalogowany
21 grudnia 2022r. o 15:21
Sławomirze Marek, proboszczu parafii pw. Najświętszego Serca Jezusowego w Stanowicach pod Strzegomiem, do kobiety z facebooka . Ostry kapłan.

Uwierz mi na słowo , gdy spotkam ciebie w jakimkolwiek miejscu to przekonasz się, co ZNACZY, KOBIETA - potencjalna prostytutka .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza