Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Makowy Grab niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 12:58
~~Słomkowa Petunia napisał(a): Poziom intelektualny adwersarzy Tytonia sięgnął dna, a nawet gorzej, bo horusa!
Świat się całkiem popsuł. Kiedyś było solidne dno, na które mogli się ludzie stoczyć, a dzisiaj jak widać nawet dna już nie ma :(

To prosta konsekwencja przyjęcia lewackiego światopoglądu. Aby go przyjąć, najpierw trzeba wyłączyć logikę, potem etykę. Jak się te rzeczy wyłączy, to idzie z nim już jakoś wytrzymać. Ale i tak pozostaje wstyd. Popatrz jak lewak się obrusza, gdy mu wytkniesz lewactwo :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
20 grudnia 2022r. o 13:03
~~ksiengowy kościelny napisał(a): Rudy chcesz powiedzieć że Roman to lewak bo dofinansowuje Bazylikę i jego zarządcę do granic nieprzyzwoitości?

Obawiam się że zadziałała tu lewacka "logika", a raczej lewacki jej brak.
A co do Bazyliki. Jest to jeden z naszych najcenniejszych zabytków. Dziwne, gdyby władze lokalne o niego nie dbały. Jej część, gdzie mieści się zakrystia, ma chyba najstarsze mury w mieście.
20 grudnia 2022r. o 13:05
To ja Tytoń, jakby ktoś nie poznał ;-)
~~Srebrzystoczarna Mahonia niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 13:46
~~Makowy Grab napisał(a): To ja Tytoń, jakby ktoś nie poznał ;-)

Poznalim cię . Nikt tak żarliwie jak ty ,nie broni kościelnych zboków .
~~jadzia niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 13:54
Po wygranych wyborach ,zatrzymaniu rzeki pieniędzy będzie mi obojętne, co słychać u duchownych, czy chędożą kleryków i jak często, oraz czy wierni finansują im bieżnikowane gumki i w jakiej kwocie. Byleby nie kradli, dzieci nie ruszali, rąk po państwowe (czyli nasze wspólne) pieniądze i ziemię nie wyciągali i innych przestępstw nie popełniali.
Czy marzy mi się zbyt wiele?
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 14:16
~~Srebrzystoczarna Mahonia napisał(a):
Poznalim cię . Nikt tak żarliwie jak ty ,nie broni kościelnych zboków .

Zboków nigdy nie broniłem i bronić nie zamierzam. Ani tych kościelnych, ani świeckich.
~~Yebać pis i jego zwolenników niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 14:19
Dlaczego duda odznaczył kremlowskiego szpiega zaraz po materiale TVN pt kłamstwo smolenskie?????
~~Polak katolik niezalogowany
20 grudnia 2022r. o 15:02
~~Makowy Grab napisał(a): To ja Tytoń, jakby ktoś nie poznał ;-)

Ciebie nie poznać? Przecież tylko ty jesteś przesiąknięty obsesją lewactwa które budzi cię i z którą zasypiasz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza