Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Temu co żonę zdradzał niezalogowany
21 stycznia 2023r. o 13:04
Falco111 napisał(a): dobrze piszesz...w całości popieram twoje słowa...

A moźe to ona odstawiła obrzydliwego dziada śmierdzącego petami ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bzyk niezalogowany
21 stycznia 2023r. o 19:18
A szatan już kolejne kroki robi. Niewolnicy mają żreć robaki.

https://zywienie.abczdrowie.pl/rewolucja-kulinarna-superfood-ze-swierszczy-juz-wkrotce-trafi-do-polski

A ponieważ mózgi niewolnicy mają już nieźle wyprane, to zaraz z budach ze śmieciowym jedzeniem będzie świerszczbureger i kubełek 1000 świerszczy jako przebój sezonu. I kolejka pięć raz wkoło ronda im. brata Jarosława Kaczyńskiego.
~~Czerwonokrwista Papryka niezalogowany
21 stycznia 2023r. o 19:52
~~bzyk napisał(a): A szatan już kolejne kroki robi. Niewolnicy mają żreć robaki.

https://zywienie.abczdrowie.pl/rewolucja-kulinarna-superfood-ze-swierszczy-juz-wkrotce-trafi-do-polski

A ponieważ mózgi niewolnicy mają już nieźle wyprane, to zaraz z budach ze śmieciowym jedzeniem będzie świerszczbureger i kubełek 1000 świerszczy jako przebój sezonu. I kolejka pięć raz wkoło ronda im. brata Jarosława Kaczyńskiego.

Przestań łachudro zaśmiecać poważny temat.Sr*aj w innym.
~~bzyk niezalogowany
21 stycznia 2023r. o 20:36
~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bzyk napisał(a): A szatan już kolejne kroki robi. Niewolnicy mają żreć robaki.

Przestań łachudro zaśmiecać poważny temat.Sr*aj w innym.

W takich komentarzach jak powyższy widoczne są skutki śmieciowego jedzenia. Czekasz już w kolejce na świerszczburgera?
~~Antoni ruski szpieg niezalogowany
23 stycznia 2023r. o 9:05
https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,29251432,wielowieyska-pyta-o-opinie-ze-macierewicz-jest-rosyjskim-agentem.html

Ruski agent tańczy ze złodziejem rydzykiem zamiast siedzieć we więzieniu za szpiegostwo, kłamstwa i złodziejstwo.
~~Makowy Grab niezalogowany
23 stycznia 2023r. o 9:39
~~faclo222 napisał(a):
A dlaczego sądzisz, że wymienieni przez ciebie hierarchowie pójdą do nieba? Zbyt mocne założenie.
Jakieś bezsensowne myślenie prezentujesz.

Dziwny jest ten świat. Niby człowiek sam siebie zna najlepiej, a sam nie ma pewności gdzie trafi po śmierci. Ale jak spytać o kogoś innego, to od razu możemy ferować wyroki. Przecież to nie ma sensu. To Bóg nas będzie sądził, nie wchodźmy w Jego buty, bo to mi pachnie pychą. A pycha to dość ciężki grzech.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
24 stycznia 2023r. o 7:08
Błąd uogólnienia.
Pewien hodowca świń powiedział, że nie chce mieć do czynienia z Kościołem, bo należą do niego tylko hipokryci.
Któregoś dnia proboszcz przyszedł kupić od niego świnię.Po obejrzeniu całego stada kapłan wskazał na kościstą, chorowitą i brzydką sztukę, po czym oznajmił:
- Chcę tę.
Rolnik sprzeciwił się energicznie:
- Ale dlaczego proszę księdza? To najchudsza jaką mam. Proszę popatrzeć na inne sztuki.
- W porządku - powiedział proboszcz. - Ale ja chcę tę.
Zapłaciwszy powiedział:
- Teraz będę obwozić ją po całej wsi i pokazywać ludziom jakie świnie pan hoduje.
- Ale proszę księdza, to nieuczciwe - zaprotestował rolnik. - Hoduję wspaniałe świnie. Jeden przypadkowy chuderlak nie świadczy o całym stadzie.
- Ja tylko idę za pańskim przykładem potępiania całego Kościoła z powodu kilku jego członków - wyjaśnił proboszcz.
22744
Falco111 nieaktywny
24 stycznia 2023r. o 7:30
tyle że nie słyszałem by jakikolwiek hodowca świń wchodził na kościelną ambonę i z niej prawił o miłości do bliźniego o czynieniu dobra itd.
ale jak sam widzisz , jeden przypadkowy ''chuderlak '' w stadzie może zepsuć w całej wsi wizerunek hodowcy a tym samym odwieść innych od zakupów od tego hodowcy...
podobnie jest dzisiaj z Kościołem w którym coraz więcej takich ''chuderlaków'' a marny to gospodarz który czy to przez zaniedbanie czy też zaniechanie doprowadza do tego by w jego stadzie takie ''egzemplarze'' psuły mu wizerunek całości...

stąd właśnie obecnie tak niskie ''notowania'' kościelnych ''hodowli''
nie dalej jak wczoraj czytałem o ciągle o spadających ''akcjach'' tych kościelnych ''hodowli'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.