Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Guślasz niezalogowany
28 lutego 2023r. o 18:06
Nigdy nie widziałem księdza u lekarza. Może przychodzą po cywilnemu. Albo mają swoją podziemną służbę zdrowia, o której lud nie wie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~dziwisz niezalogowany
1 marca 2023r. o 6:25
Karol Wojtyła wiedział o molestowaniu i pedofilii , ale Jan Paweł II już nie.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
1 marca 2023r. o 7:56
~~dziwisz napisał(a): Karol Wojtyła wiedział o molestowaniu i pedofilii , ale Jan Paweł II już nie.

To "fascunujonce" co piszesz. Odmieniło to moje życie.
~~Wesołowski niezalogowany
1 marca 2023r. o 7:59
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~dziwisz napisał(a): Karol Wojtyła wiedział o molestowaniu i pedofilii , ale Jan Paweł II już nie.

To "fascunujonce" co piszesz. Odmieniło to moje życie.

Pedofilia? Dziwisz wiedział pierwszy, Jan Paweł drugi .
~~Marcial Maciel niezalogowany
1 marca 2023r. o 8:22
Bp Adam Sapieha - Szambelan Papieski, Kardynał Prezbiter, Arcybiskup Metropolita, Hrabia herbu Lis, Ostoja Polskości, Książę Niezłomny Kościoła, Doktor Honoris Causa UJ i KUL i Mentor Papieża Polaka okazał się zboczeńcem, który molestował kleryków.

Dlaczego mnie to nie dziwi?
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
1 marca 2023r. o 8:53
~~Marcial Maciel napisał(a):

Odpowiedź jest prosta. Dałeś sobie wdrukować do mózgu narrację że każdy ksiądz to zbok. I raczej będzie cię teraz dziwić jeśli któryś ksiądz żyje jak na osobę duchowna przystało. Tobie zrobili papkę z mózgu, a ty jesteś narzędziem, które dalej robi to innym. Takie propagandowe perpetum mobile. Zastanów się dlaczego w mediach czytamy tylko o występkach księży, podczas gdy stanowią one tylko ułamek promila faktycznego problemu i dramatu dzieci.
~~zawsze dziewica niezalogowany
1 marca 2023r. o 9:33
Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel napisał(a):

Odpowiedź jest prosta. Dałeś sobie wdrukować do mózgu narrację że każdy ksiądz to zbok. I raczej będzie cię teraz dziwić jeśli któryś ksiądz żyje jak na osobę duchowna przystało. Tobie zrobili papkę z mózgu, a ty jesteś narzędziem, które dalej robi to innym. Takie propagandowe perpetum mobile. Zastanów się dlaczego w mediach czytamy tylko o występkach księży, podczas gdy stanowią one tylko ułamek promila faktycznego problemu i dramatu dzieci.

Brawo tytoń , katolicki ksiądz przyjacielem dziecka.
670
ramaj
1 marca 2023r. o 9:58
Ktoś napisał: ~~Marcial Maciel napisał(a):

Wdrukowany do mózgu tekst to masz ty.W kólko to samo,co by nie napisali to : "czytamy tylko o występkach księży, podczas gdy stanowią one tylko ułamek promila faktycznego problemu i dramatu dzieci."
Jakby zbok w sutannie to było, to samo co budowlaniec w kombinezonie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.