Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Lilioworóżowa Bazylia niezalogowany
26 maja 2023r. o 21:12
~~Falkonetti napisał(a): Ciekawe. Raz piszesz że Bóg jest niezwyciężony a teraz wychodzi na to że od wieków nie jednak nie może sobie poradzić z Szatanem. Czyli albo cienias albo ma układ z koleżką

Dokładnie nawzajem sobie napędzają klientów.
To taka spółka jak między autorami wirusów komputerowych i programów antywirusowych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lilioworóżowa Bazylia niezalogowany
26 maja 2023r. o 21:16
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lilioworóżowa Bazylia napisał(a):
To tak samo jak z kościołem, który wciska ludziom że istnieje jakiś "bóg".

Dobrze kombinujesz. Albo zwycięża Szatan albo Bóg. Nie ma innej możliwości. Tylko od nas zależy który będzie górą.

Widzę, że z jednakowym szacunkiem piszesz wielką literą i szatana i boga.
~~Bandyci będą siedzieć niezalogowany
26 maja 2023r. o 21:48
https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/mysleli-ze-sa-ojcami-ich-dzieci-pozniej-prawda-wyszla-na-jaw/d99vets,2b83378a

kaczynska dziewica niepokalana
~~zawsze dziewica niezalogowany
27 maja 2023r. o 7:20
~~Bandyci będą siedzieć napisał(a): https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/mysleli-ze-sa-ojcami-ich-dzieci-pozniej-prawda-wyszla-na-jaw/d99vets,2b83378a

kaczynska dziewica niepokalana

Pierwszy mąż Marty Kaczyńskiej latami żył w przekonaniu, że jest ojcem ich córki Ewy. Po rozwodzie zażądał testów DNA, które potwierdziły jego najgorsze przypuszczenia. Nie był .
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
27 maja 2023r. o 8:35
O. Tadeusz Rydzyk opowiedział wiernym o swojej wizycie w niemieckim Eitting. Żalił się m.in. że Niemcy odeszli od Boga, a rodziny na Zachodzie zastępowane są przez "rodziny wielogatunkowe". - Polska będzie istnieć, jeżeli będzie z Bogiem. Inaczej nic nie będzie. (...) Trzeba powrócić do normalności, a Jan Paweł II nas tego uczy - mówił duchowny.

Co za obleśny typ żerujący na ludziach o niskim intelekcie i zasobach finansowych.Często się zastanawiam czy ci ludzie nie chodzili do szkół , nie czytali prasy i książek? Gdzie tu jest wiara? Przecież ten zakonnik ma tyle z Bogiem wspólnego co ja z Matką Boską.Jak słyszę ten jego dobrotliwy głosik to szlag mnie trafia.
~~Falkonetti niezalogowany
27 maja 2023r. o 13:13
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): O.

Przecież ten zakonnik ma tyle z Bogiem wspólnego co ja z Matką Boską.Jak słyszę ten jego dobrotliwy głosik to szlag mnie trafia.

ło matko i córko...
to teraz już upadek Kościoła gwarantowany...
jak już ''tytoń'' ma tego dosyć i otwarcie o tym pisze to pozamiatane...;D
~~Pomarańczowoczerwony Buk niezalogowany
27 maja 2023r. o 13:17
tytuń zaraz sprostuje ,
nie swój wpis
~~Grynszpanowa Karagana niezalogowany
27 maja 2023r. o 13:58
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): O. Tadeusz Rydzyk opowiedział wiernym o swojej wizycie w niemieckim Eitting. Żalił się m.in. że Niemcy odeszli od Boga, a rodziny na Zachodzie zastępowane są przez "rodziny wielogatunkowe". - Polska będzie istnieć, jeżeli będzie z Bogiem. Inaczej nic nie będzie. (...) Trzeba powrócić do normalności, a Jan Paweł II nas tego uczy - mówił duchowny.

Co za obleśny typ żerujący na ludziach o niskim intelekcie i zasobach finansowych.Często się zastanawiam czy ci ludzie nie chodzili do szkół , nie czytali prasy i książek? Gdzie tu jest wiara? Przecież ten zakonnik ma tyle z Bogiem wspólnego co ja z Matką Boską.Jak słyszę ten jego dobrotliwy głosik to szlag mnie trafia.

Rydzyk ma rację. Można go nie lubić, ale zaprzeczanie faktom to głupota.
Proponuję posłuchać o znikającej Francji. W Niemczech to samo.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza