Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 19:14
~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a): ale z ciebie tępak...''pacanie'' ty nawet do własnych słów nie potrafisz się odnieść...;D

''Dał mi się poznać, gdy Go nawet nie szukałem.''
no to inaczej ...napisz czym to argumentujesz ?...jak ci się dał poznać?...a może gdzie go poznałeś ?

kiedyś tu napisałeś przewielebny że widziałeś ''światełko w tunelu'' ...czy to czasem nie było światełko lokomotywy której uderzenie do dzisiaj odczuwasz?

no dawaj ...argumentuj....;D

To było moje osobiste spotkanie z Bogiem, przeznaczone tylko dla mnie. Nie czuję potrzeby zdradzać ci jakichkolwiek szczegółów, tym bardziej że chcesz je poznać jedynie w celu ich wyszydzenia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burtonbuica niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 19:16

ecolait - erasmin precio, fixinol donde comprar
~~Ramaj niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 19:20
Na wesoło ,ale on na poważnie,traktuje to jako misję.Dlatego jest nie do zaorania,będzie klepał w koło 3 po 3 ale nigdy konkretnie na temat.Tak to jest z tymi co mają wizje.
~~Ciemnobłękitny Ligustr niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 20:10
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Ligustr napisał(a): ale z ciebie tępak...''pacanie'' ty nawet do własnych słów nie potrafisz się odnieść...;D

''Dał mi się poznać, gdy Go nawet nie szukałem.''
no to inaczej ...napisz czym to argumentujesz ?...jak ci się dał poznać?...a może gdzie go poznałeś ?

kiedyś tu napisałeś przewielebny że widziałeś ''światełko w tunelu'' ...czy to czasem nie było światełko lokomotywy której uderzenie do dzisiaj odczuwasz?

no dawaj ...argumentuj....;D

To było moje osobiste spotkanie z Bogiem, przeznaczone tylko dla mnie. Nie czuję potrzeby zdradzać ci jakichkolwiek szczegółów, tym bardziej że chcesz je poznać jedynie w celu ich wyszydzenia.

no widzisz ''pacanie'' jak potrafisz dokonać ''samozaorania''?
pierdzielisz sam coś o tym jak coś tam poznałeś ,sam piszesz że ktoś nie ma argumentów a kiedy o to samo się ciebie prosi uciekasz w te swoje brednie wystawiając się na śmieszność...
zresztą nie pierwszy raz...bo kiedy piszę ci byś skomentował oszustwo czy kłamstwo kieckowych robisz to samo ..uciekasz w te swoje brednie ...kiedy ci się pisze byś skrytykował postępowanie jakiegoś kleszego pedofila ty masz jedną odpowiedź ...''bóg go sądzi'' ...
więc pytam cię tu pacanie- dlaczego więc właśnie jakiemuś bogu nie pozostawić sądu nad świeckim pedofilem?...odpowiesz? ...nie odpowiesz...;D
nie odpowiesz bo jesteś popieprzonym hipokrytą....;D

a co powiesz pacanie na księciunia który publicznie masturbował się w śród plażowiczów i ich dzieci na plaży w Świnoujściu?...a może napiszesz że ''bóg tak chciał by widok morza tak go podniecił''

wytłumacz mi to czym kierował się ten twój i jego ''bóg'' by pozwolić na takie zachowanie...
wiem wielebny co odpiszesz więc cię uprzedzę ...ksiądz to też człowiek i ma prawo grzeszyć...
19 sierpnia 2023r. o 21:06
właśnie przeczytałem przewielebny że tego kleszego zboka z plaży już nie ma wśród żywych...
na szczęście ...;D
jak to skomentujesz? ...że ''kara boska'' go dopadła? ;D
~~Ramaj niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 21:12
Mocno sparło katabasa jeżeli na publicznej plaży uprawiał hipikę na własnym sprzęcie.
19 sierpnia 2023r. o 21:24
;D
~~Marengo Diaskia niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 23:06
~~Ramaj napisał(a): Mocno sparło katabasa jeżeli na publicznej plaży uprawiał hipikę na własnym sprzęcie.

ksindz miał odlot na plaży
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy