Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 11:37
Odszczekuj *
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mahoniowa Goryczka niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 11:43
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: ~~gonzo napisał(a): Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Meraja zawsze dziewica - powiedział prezes PiS.

Dożyjesz jego lat, to pogadamy, panie śmieszny.
Nabijanie się z ułomności podeszłego wieku na pewno ci splendoru nie przyniesie. Kiedy to dotrze do tępych głów jełopozycji.

Cześć Tytoniu!

Powiem szczerze, że z polityków mamy obowiązek się nabijać i ich wyśmiewać. Jak ktoś jest stary i ułomny to powinien w domu opieki siedzieć, a nie żyć żądzą władzy i ustawiać innym życie. Poza tym jako katolik nie powinieneś głosować na socjalistów czyli PiS i Kaczora. Poczytaj encyklikę Rerum Novarum, bo tam o socjalizmie trochę jest. Co innego ustrój sprawiedliwy, a co innego socjalizm - socjalizm jest ustrojem niesprawiedliwości. A PiS-iory to socjaliści z bolszewickim zacięciem. No i niezbyt rozgarnięci, bo jak mawiał pan Mackiewicz inteligentny człowiek nie może być socjalistą!
19 sierpnia 2023r. o 11:44
~~Ramaj napisał(a): na tych szkoleniach katechetecznych uczą odwracać kota ogonem.

Nie szkolono mnie ani w żadnym seminarium, ani w szkole katechetów. Jestem zwykłym, szarym parafianinem, który modli się codziennie w domu, a w niedzielę idzie do kościoła. Zwykły szary człowiek, tak jak wielu innych w naszych kościolach. Jedyne co mnie wyróżnia, to trochę więcej cierpliwości dla takich pacanów jak wy :-DDD
~~TW bablina niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 13:25
Poseł Mejza ma problemy. Chodzi o 50 tysięcy złotych https://wiadomosci.wp.pl/posel-mejza-ma-problemy-chodzi-o-50-tysiecy-zlotych-6932187381636032a

Bandyta mejza
~~busyvivy niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 13:26
https://xn--h1ahahaok.xn--p1ai/
~~Blond Iglica niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 13:45
a co powiesz o mojej cierpliwości do ciebie?...''pacanie''?

to jak z moim pytaniem?...odpowiesz czy już ''zapomniałeś'' ? ;D
19 sierpnia 2023r. o 14:46
Prazecież już 2 razy ci odpowiedziałem na twoje pytanie o fundusze emerytalne. Ile razy mam ci odpowiadać?
No chyba że chodzi ci o coś innego. To może powiedz konkretnie co jeszcze chcesz wiedzieć.
~~Blond Iglica niezalogowany
19 sierpnia 2023r. o 15:03
przecież ja cię nie pytałem o jakieś fundusze...
nie rżnij ''pacana'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.