Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Łososiowa Hakonechloa niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 15:33
no tak...ty w pogawędkach o ''duchach'' pierwszy...;D
właśnie ... a ''duchem świętym'' tez czasami pogadujesz? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 16:37
Z nikim nie pogaduję. Zdarzyło się ponad pół wieku temu i niestety musi mi to wystarczyć.
~~Żółty Żeniszek niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 16:51
to coś mi tu nie pasuje...kilka dni wstecz pisałeś że często z nim rozmawiasz....;D
więc ...
-albo kłamiesz
-albo to nie rozmowa a monolog

pół wieku temu ?...a wiesz jak w tym czasie świat poszedł do przodu?
-wprowadziło się e-spowiedź
-taca obsługiwana terminalem
-msze odpustowe można opłacać kartą
- katedry przerabia się na markety albo dyskoteki np.
-coraz mniej ''boga'' w Kościele bo zastąpiła go polityka

jedno się nie zmieniło od lat...Kościół jak gnębił kobiety tak gnębi nadal ...jak gwałcił i molestował dzieciaki tak robi to do dzisiaj...
a ty nic o tym nie wiesz nic nie słyszałeś ...;D
~~Rdzawobrązowy Żylistek niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 17:50
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Mnie wczoraj blokował za słowo typy w y s ł u c h u j e :-)
Nie ma za co :-D

No, trzeba uważać.
Np. zamiast słowa "szachuje" lepiej powiedzieć "ciszej panowie".
~~Ramaj niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 17:58
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Z nikim nie pogaduję. Zdarzyło się ponad pół wieku temu i niestety musi mi to wystarczyć.

Ej,.........coś kręcisz.Pisałeś ,żę masz bezpośredni kontakt.No chyba ,że taki jak dziad z obrazem.
~~Żółty Żeniszek niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 18:08
jaki tam kontakt ...
dzwoni ''ze sznura''? ;D
~~taka prawda niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 20:18
Ludzie kochają Kaczyńskiego i jego męża , dzieci z tego związku nigdy nie było i nie będzie , ale Polacy kochają gejów w swoich kościołach , a nawet zachęcają księży pedofilów do gwałcenia ich dzieci. Dlaczego tak się dzieje ? bo większości katolicy robią to swoim dzieciom w domu. To są wyborcy Kaczyńskiego. Odsunięcie od władzy Kaczyńskiego oznacza dla nich ściganie ich przez prawo. Obecnie broni ich kościół i ....Ordo luris. Po zmianie władzy wszystkie nazistowskie organizacje będą zdelegalizowane , a ich szefowie trafią do więzień.
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
23 sierpnia 2023r. o 22:04
~~Ramaj napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Z nikim nie pogaduję. Zdarzyło się ponad pół wieku temu i niestety musi mi to wystarczyć.

Ej,.........coś kręcisz.Pisałeś ,żę masz bezpośredni kontakt.No chyba ,że taki jak dziad z obrazem.

Zajrzyj do słownika wyrazów obcych pod hasło sarkazm. Może Cię oświeci :-P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza