Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~zawsze dziewica niezalogowany
14 marca 2024r. o 19:39
Nowym przewodniczącym Episkopatu został arcybiskup, który mówił, że polskie społeczeństwo "cuchnie homoseksualizmem". Zastanawia mnie to, gdzie i czym bardziej cuchnie... Mam mocne poczucie, że nieprzyjemny zapach jest większy w kręgach kościelnych...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~lewak i gender niezalogowany
15 marca 2024r. o 9:34
~~zawsze dziewica napisał(a): Nowym przewodniczącym Episkopatu został arcybiskup, który mówił, że polskie społeczeństwo "cuchnie homoseksualizmem". Zastanawia mnie to, gdzie i czym bardziej cuchnie... Mam mocne poczucie, że nieprzyjemny zapach jest większy w kręgach kościelnych...

O, wiceprzewodniczącym Episkopatu został abp. Kupny. Ten, który próbował uciszyć ofiarę pedofila ks. Kani, oferując 40 tys. zł. "stypendium"
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
16 marca 2024r. o 6:11
Po sławetnej orgii w Dąbrowie Górniczej i dymisji bp Kaszaka nie ma chętnych na objęcie duszpasterskiej opieki nad diecezją sosnowiecką i tak się zastanawiam. Brać?
~~Zielonkawa Celozja niezalogowany
16 marca 2024r. o 12:02
bierz w ciemno ,
~~Siwawy Pigwowiec niezalogowany
16 marca 2024r. o 19:58
~~skorn napisał(a): To oni w tych purpurowych myckach i czarnych kiecach są odpowiedzialni za upadek kościoła w Polsce. To ta mafia zadała się z tą pisowską zgrają i zrobili z kościoła pisowską partię polityczną. Głupa rżną że do nich to nie dociera!!! Sprzedali kościół tej zgrai za 30 srebrników i lud wiernych mają głęboko w dupie. Są zerem polskiego byłego kościoła a piekło dla nich szeroko rozwarte. Tyle warci.

I za to należałoby im gorąco podziękować.
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
18 marca 2024r. o 5:39
Te belzebuby to Rydzyk ,Tusk i Holownia
~~Piwo z Mentzenem niezalogowany
19 marca 2024r. o 17:15
To miłe, że Ojciec Święty pogratulował zwycięstwa Prezydentowi Rosji.
~~Tumanum niezalogowany
19 marca 2024r. o 17:47
Czy rydzyk też drukował dyplomy ze swoich uczelni w zamian za dotacje ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.