Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Marchewkowy Głóg niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 3:22
Diabeł wcielony ,co na Trzaskowskiego z gazem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zofia z rady parafialnej niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 6:33
Prezydent Trzaskowski : Jestem za likwidacją Funduszu Kościelnego. Jestem za rozdziałem Kościoła od państwa. Koniec z milionami dla Rydzyka!
~~umorusany czajnik niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 14:58
Co zrobiła PO w sprawie Funduszu Kościelnego, kiedy była u władzy przez 8 lat?
~~Białobrązowa Daglezja niezalogowany
13 kwietnia 2025r. o 20:55
minęło 16 lat i ma okazję (w co wątpię)
~~Zofia z rady parafialnej niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 16:09
25 kwietnia we wrocławskiej Hali Stulecia zagra polska grupa Behemoth. Na koncert artyści zaprosili zagraniczne legendy metalu. Nieświęta trójca zagości we Wrocławiu: Polska ikona black metalu Behemoth, legendarny norweski Satyricon i greccy muzycy Rotting Christ zagrają na jednej scenie.
Koncert, który będzie można obejrzeć w niemal każdym zakątku świata uparcie bojkotują katolicy. Jak informowaliśmy pod koniec marca, Polska katolicka, nie laicka deklarowała, że dołoży wszelkich starań, żeby występ Behemotha się nie odbył. Katolicy zapowiedzieli więc na 25 kwietnia publiczny różaniec pod hasłem "Stop satanizmowi!", który wierni będą odmawiać pod Halą Stulecia.

TEN KTO OBEJRZY TEN WYSTĘP ,NIECH NIE LICZY NA ROZGRZESZENIE , DO PIEKŁA PÓJDZIE.

~~skorn niezalogowany
25 kwietnia 2025r. o 3:00
Jeśli napiszesz PŁÓD o ludzkim zarodku rozwijającym się w organizmie kobiety, zgodnie z wszelkimi definicjami, konserwatywni Polscy katolicy niezłomni ,spalą cię na stosie.
Ale jak powiesz, że ksiądz zgwałcił małe dziecko, spalą na stosie dziecko. Księża o każdym nagłośnionym przypadku pedofilii mówią, że to "atak na Kościół" .
Fanatyzm religijny to największy wróg wszelkiego życia.
~~Ruble z Kremla niezalogowany
25 kwietnia 2025r. o 16:41
sztabowcy Sutenera.

- Chcemy zaangażować aktywistów, influencerów z mediów społecznościowych, zwłaszcza z X czy TikToka. Sami będziemy rozkręcać tę falę. Zalejemy social media pozytywnym przekazem, będziemy narzucać tempo, pokażemy, że jesteśmy w gazie - zgodnie z rosyjską narracją.
~~Hebanowa Scewola niezalogowany
25 kwietnia 2025r. o 20:37
~~Zofia z rady parafialnej napisał(a): Prezydent Trzaskowski : Jestem za likwidacją Funduszu Kościelnego. Jestem za rozdziałem Kościoła od państwa. Koniec z milionami dla Rydzyka!

Prawidłowo ! Tak trzymać !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza