Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
CBA pisze do Prokuratury Rejonowej
~~ccc niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 17:27
Kto okrada gminę z jej majątku kozaczku
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 17:35
~~ napisał(a): Ja myślę ,że rzecz może się mieć tak :
PiS doszedł do władzy i chłopakom w oczach powstał strach ,że "koryto" się oddala i może zniknąć . W związku z powyższym łapią ile się da i co się da . Może być tak ,że to się dzieje w większości gmin . Każdy nowy burmistrz powinien wykonać audyt i zatrudnić prokuratorów do analizy tych działań.
~~ niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 17:50
Dzisiaj uczestniczyłem w przetargu na działkę usługowo mieszkalną w Bolesławcu przy ul Kościuszki działka o powierzchni 12 arów wyceniona była na 99tys zł ,cena za jaką została wylicytowana i sprzedana to bagatela 425 tys zł słownie czterysta dwadzieścia pięć tysięcy zł.Właścicielem działki był Urząd Miasta Bolesławiec.Dlaczego w Bolesławcu można a w Nowogrodźcu nie.
~~Elka niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 17:59
O jakie działki chodzi na ogrodowej ?
~~ niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 18:38
Takie małe pod garaże.
~~ niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 19:05
~~ccc napisał(a): Kto okrada gminę z jej majątku kozaczku

Ohoo... Uderz w stół a nożyce się odezwą . Ja tu nigdzie nie przeczytałem ,że chodzi o gminę Nowogrodziec a ccc zareagował .

Ja wiem ,.że jesteście za cwani aby coś było nie tak w dokumentach. :*
~~ niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 19:31
Apropossss.... prawa i legalności ustawowej. Powiedz mi CCC to dla czego cofnięto emerytury Ubekom i Esbekom ? przecież dostali je zgodnie z prawem.
Wiec ,że krzywdę ludziom można robić również w majestacie prawa. Jak to pisał Szekspir " Błędy herezji można ukryć pod zdobną szatom". W sądach i prokuraturach pracują tylko ludzie, którzy mają przyjaciół , chodzą na grilla, imieniny, przyjęcia uczestniczą czynnie w życiu politycznym władz samorządowych. Potem ubierają togi łańcuchy i sprawują władze . Jak by było tak jak to się "pulta" ccc to więzieniach hodowano by pieczarki a policja pielęgnowała by kwiatki w Rynku. Dla tego konieczna jest ustawa o kadencyjności a by władze wszystkich szczebli robiły swoje i nie dochodziło do zbytnich zażyłości . Dochody wszelkich władz winny być znane suwerenowi. Jak to nie odpowiada jakiej grupie zawodowej to znaczy ,że mamy kryzys demokracji.
Tak, że nie działa na mnie ,że "PAPIERY BYLI W PORZADKU". Tymi zachowaniami , Sądy , Prokuratury, Samorządy , Trybunały i cały system władzy dał paliwo PiS-owi do działań jakie obserwujemy.
Szanowny ccc : nie miałczeć ,że krytykują , nie odgryzać się sądami i policją, nie asfaltować dróg tam gdzie nie trzeba( komendant to nie książe), przejrzeć swoje zarobki i porównać je z dochodami mieszkańców gminy i cieszyć się z tego ,że ludzie są zmęczeni i nie chwytają za kosy i taczko po oborniku.
~~do ccc niezalogowany
22 czerwca 2017r. o 19:49
Urząd Miasta Bolesławiec sprzedaje działkę na obrzeżach miasta 12 arów za 425 tys zł, natomiast Urząd Gminy Nowogrodziec sprzedaje działkę w ścisłym centrum Nowogrodźca za 10 tys zł , nie wspomnę już o Szkole w Parzycach ,która została sprzedana wraz z hektarową piękną działką za 120 tys zł.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.