Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Posłanka PiS w Wykrotach
~~ niezalogowany
25 czerwca 2017r. o 22:32
~~tlx napisał(a): Posłanka PiS w domu parafialnym.
Idealne miejsce dla nawiedzonych i fanatyków.

Skoro administracja , zawsze mówi "nie" to gdzie ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Andrzej niezalogowany
26 czerwca 2017r. o 1:45
Jebany pis, caly kraj sie wstydzi ze takich ...i wybralismy. Ta poslanka jest glupia....

Zastosowana autokorekta

~~wyborca niezalogowany
26 czerwca 2017r. o 9:24
~~Andrzej napisał(a): Jebany pis, caly kraj sie wstydzi ze takich ...i wybralismy. Ta poslanka jest glupia....

nie wypowiadaj się za wszystkich Polaków , Ja się ich nie wstydzę dlaczego ? bo tak zdecydowali wyborcy i to zdanie wyborców trzeba szanować a skoro jest tak xle jak mówisz to za dwa lata są wybory głosuj przeciwko PIS. Ja na nich nie głosowałem ale jeśli utrzymają politykę antynachodźczą to to będę zmuszony na nich głosować
~~Fred niezalogowany
26 czerwca 2017r. o 12:11
~~Andrzej napisał(a): Jebany pis, caly kraj sie wstydzi ze takich ...i wybralismy. Ta poslanka jest glupia....
Po>mózgownicy ci poszło
~~hujowe państwo pis niezalogowany
26 czerwca 2017r. o 12:16
krec ..ć pisowskich oszołomów

Zastosowana autokorekta

~~Gienek niezalogowany
26 czerwca 2017r. o 12:23
w hu..u mam antypolski pseudokatolicki złodziejski pis
~~ niezalogowany
26 czerwca 2017r. o 13:36
Dobrze Gienek. Już wiemy co masz w h...A teraz już się dalej nie wypowiadaj w tym temacie. Idź na łąkę gryźć dalej trawę.
~~ niezalogowany
26 czerwca 2017r. o 13:53

Konkrety i merytoryka oPOnentów zawsze mnie POwala.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza