~~ napisał(a):~~Andrzej napisał(a): Jebany pis, caly kraj sie wstydzi ze takich ...i wybralismy. Ta poslanka jest glupia....
Konkrety i merytoryka oPOnentów zawsze mnie POwala.
~~ napisał(a): Czytam te wpisy i tak sobie myślę ,że Polacy to dobry naród do rządzenia . Zawsze się będą żreć i udawać najmądrzejszych . Po to organizowane są spotkania abyście podjęli próbę zadbania o swoje interesy , ale w bezpośrednim kontakcie. Niech posłowie wiedzą jakie mamy oczekiwania od nich a nie tylko inwektywy i narodowa głupota .
Chwalimy się poziomem wykształcenia w porównaniu z zachodem ; i I CO Z TEGO ? GDZIE TO WIDAĆ ? BO PO WPISACH NIE.
~~Lesław napisał(a):~~ napisał(a): Czytam te wpisy i tak sobie myślę ,że Polacy to dobry naród do rządzenia . Zawsze się będą żreć i udawać najmądrzejszych . Po to organizowane są spotkania abyście podjęli próbę zadbania o swoje interesy , ale w bezpośrednim kontakcie. Niech posłowie wiedzą jakie mamy oczekiwania od nich a nie tylko inwektywy i narodowa głupota .
Chwalimy się poziomem wykształcenia w porównaniu z zachodem ; i I CO Z TEGO ? GDZIE TO WIDAĆ ? BO PO WPISACH NIE.
po politykach tym bardziej tego nie widać. Poziom dno. To rządzący skłócili Polskę szczególnie ci z partii pis
~~ napisał(a):~~Lesław napisał(a):~~ napisał(a): Czytam te wpisy i tak sobie myślę ,że Polacy to dobry naród do rządzenia . Zawsze się będą żreć i udawać najmądrzejszych . Po to organizowane są spotkania abyście podjęli próbę zadbania o swoje interesy , ale w bezpośrednim kontakcie. Niech posłowie wiedzą jakie mamy oczekiwania od nich a nie tylko inwektywy i narodowa głupota .
po politykach tym bardziej tego nie widać. Poziom dno. To rządzący skłócili Polskę szczególnie ci z partii pis
stara się lesław przekonać sam siebie!!!!