~~ napisał(a): Wybory czas zacząć :)
Swoją drogą burzycie się, że burmistrz, czy kogo tam macie, sprzedał małą działkę za 10tys, ale nie oburza was, że w całej Polsce oddawane są za darmo hektary dla zachodnich firm pod budowę fabryk.
Do tego jeszcze dostają gratis podłączenie do prądu, wody.... i zwolnienie z podatków
~~ napisał(a):~~Bolecnauta napisał(a): Uznanie dla Pana Burmistrza!
Co to się stało ,że burmistrz przyszedł do bolecinfo ?
Jak by mogło "ve-to" funkcjonować gdyby nie uwaga burmistrza , że "ve-to się kompromituje? myślę , że "ve-to" weźmie pod uwagę ten pełen patosu tekst oświadczenia i zaprzestanie interesowania się działkami, kamienicami , przyjęciami, wycieczkami radnych i urzędników, wysokimi opłatami komunalnymi, brakiem polityki drogowej w gminie, wyzbywaniem się majątku gminy za bezcen, brzydkim dzbankiem na rynku, bałaganem w rynku i innymi zbędnymi sprawami. Panie burmistrzu pan zapomniał ,że pańska władza nie popchodzi od Boga i ,że podlega pan ocenie społecznej , że mogą się znaleźć w tłumie ludzie ,którym ani pana postawa wobec społeczeństwa ani pana polityka gospodarcza może nie odpowiadać ? Mam wrażanie ,że traktuje pan gminę przedmiotowo a nie podmiotowo . To nie jest słynne "eldorado" dla znajomych. To co pan teraz spieprzy będzie skutkowało na przyszłość. To ma nikt nie reagować bo "jak śmie"? Wygłasza pan ten żałosny tekst i ma pan nadzieje ,że "ve-to" spali się ze wstydu lub posika ze strachu ? Tym bardziej udowadnia pan ,że nic pan nie zrozumiał i prowadzi pan gminę w" Czarną Dziurę". Bardziej mnie przeraziło to oświadczenie niż nierozważna pańska polityka gospodarcza bo to oznacza ,że może być gorzej . Sprawa o którą się pan oburza wyraźnie może wskazywać ,że nie panuje pan nad administracją i właśnie za to mam pretensje i z tego powodu należy skierować zarówno zainteresowanie Wojewody jak i skierować do niego prośbę o pańskie odwołanie po myślę ,że to jest gest "ve-to" dla ratowania gminy. Nie interesuje mnie pan Jako Robert Marek Relich tylko jako Robert Marek Relich burmistrz i pana przydatność na stanowisku. Tylko tyle.