Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrz Relich odpowiada Stowarzyszeniu VE-TO
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 0:06
Panie Krzysztofie _ cemoi _ trzymajcie pion ! Ocieracie sie o kraty.

Zmoderowano 13.07.2017 godz.9:49 - powód: nazwisko (emem) (moderator)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~marynarz niezalogowany
13 lipca 2017r. o 0:08
Jako burmistrz powinien pan wiedzieć jak, gdzie i kiedy wiesza się banderę.
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 7:58
Wybory czas zacząć :)
Swoją drogą burzycie się, że burmistrz, czy kogo tam macie, sprzedał małą działkę za 10tys, ale nie oburza was, że w całej Polsce oddawane są za darmo hektary dla zachodnich firm pod budowę fabryk.
Do tego jeszcze dostają gratis podłączenie do prądu, wody.... i zwolnienie z podatków
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 8:05
~~ napisał(a): Wybory czas zacząć :)
Swoją drogą burzycie się, że burmistrz, czy kogo tam macie, sprzedał małą działkę za 10tys, ale nie oburza was, że w całej Polsce oddawane są za darmo hektary dla zachodnich firm pod budowę fabryk.
Do tego jeszcze dostają gratis podłączenie do prądu, wody.... i zwolnienie z podatków

Te działki pod markety i inne zachodnie przedsięwzięcia oddają właśnie burmistrzowie ,wójtowie i prezydencji w pogoni za kasą bez myślenia o przyszłości gnojąc rodzimą gospodarkę i przedsiębiorców . Proszę poczytać felietony "Ve-to". Nie znam zbyt wielu radnych ,którzy się temu sprzeciwiają .
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 9:42
~~ napisał(a):
~~Bolecnauta napisał(a): Uznanie dla Pana Burmistrza!

Co to się stało ,że burmistrz przyszedł do bolecinfo ?
Jak by mogło "ve-to" funkcjonować gdyby nie uwaga burmistrza , że "ve-to się kompromituje? myślę , że "ve-to" weźmie pod uwagę ten pełen patosu tekst oświadczenia i zaprzestanie interesowania się działkami, kamienicami , przyjęciami, wycieczkami radnych i urzędników, wysokimi opłatami komunalnymi, brakiem polityki drogowej w gminie, wyzbywaniem się majątku gminy za bezcen, brzydkim dzbankiem na rynku, bałaganem w rynku i innymi zbędnymi sprawami. Panie burmistrzu pan zapomniał ,że pańska władza nie popchodzi od Boga i ,że podlega pan ocenie społecznej , że mogą się znaleźć w tłumie ludzie ,którym ani pana postawa wobec społeczeństwa ani pana polityka gospodarcza może nie odpowiadać ? Mam wrażanie ,że traktuje pan gminę przedmiotowo a nie podmiotowo . To nie jest słynne "eldorado" dla znajomych. To co pan teraz spieprzy będzie skutkowało na przyszłość. To ma nikt nie reagować bo "jak śmie"? Wygłasza pan ten żałosny tekst i ma pan nadzieje ,że "ve-to" spali się ze wstydu lub posika ze strachu ? Tym bardziej udowadnia pan ,że nic pan nie zrozumiał i prowadzi pan gminę w" Czarną Dziurę". Bardziej mnie przeraziło to oświadczenie niż nierozważna pańska polityka gospodarcza bo to oznacza ,że może być gorzej . Sprawa o którą się pan oburza wyraźnie może wskazywać ,że nie panuje pan nad administracją i właśnie za to mam pretensje i z tego powodu należy skierować zarówno zainteresowanie Wojewody jak i skierować do niego prośbę o pańskie odwołanie po myślę ,że to jest gest "ve-to" dla ratowania gminy. Nie interesuje mnie pan Jako Robert Marek Relich tylko jako Robert Marek Relich burmistrz i pana przydatność na stanowisku. Tylko tyle.

Treść tego " oświadczenia burmistrza" to kolejny dowód na traktowanie ludzi ,którzy nie zachwycają się poczynaniami Pana burmistrza. Najlepiej : zniszczyć ,ośmieszyć zarówno temat jak i krytykującego. Jeżeli na tym polega spryt burmistrza to boję się o przyszłość naszej gminy.
~~NC niezalogowany
13 lipca 2017r. o 9:58
Brawo Ty!
Panie Burmistrzu trzymam za Pana kciuki.
Czas utrzeć komuś noska:)
~~- niezalogowany
13 lipca 2017r. o 10:03
Najbardziej mnie śmieszą te wycięte artykuły z kodeksu karnego- kopiuj wklej.
Ileż my mamy w Naszej gminie adwokatów i radców prawnych :D
Trzymam za Burmistrza kciuki. Proszę nie dać się sprowokować i zachować umiarkowanie i spokój:)
~~` niezalogowany
13 lipca 2017r. o 10:51
Chyba jakiś kolega znowu będzie płakał, że go skazali w sądzie za zniesławienie. Deja vu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy