Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Burmistrz Relich odpowiada Stowarzyszeniu VE-TO
~~Gizmo niezalogowany
13 lipca 2017r. o 10:53
~~- napisał(a): Najbardziej mnie śmieszą te wycięte artykuły z kodeksu karnego- kopiuj wklej.
Ileż my mamy w Naszej gminie adwokatów i radców prawnych :D
Trzymam za Burmistrza kciuki. Proszę nie dać się sprowokować i zachować umiarkowanie i spokój:)

Klakierzy na start bo przecież tylko Pan burmistrz zna się na samorządzie, wszyscy inni poza tym Panem nic nie rozumieją, dlatego Pan burmistrz będzie zamiatał krętactwa pod dywan. Proszę pamiętać pod dywanem miejsce ograniczone wkurzeniem się elektoratu czyli suwerena Panie burmistrzu Robercie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 11:18
~~` napisał(a): Chyba jakiś kolega znowu będzie płakał, że go skazali w sądzie za zniesławienie. Deja vu.

A kogo skazali w sądzie za zniesławienie? Co ty bredzisz?
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 12:49
~~` napisał(a): Chyba jakiś kolega znowu będzie płakał, że go skazali w sądzie za zniesławienie. Deja vu.

Ja to bym proponował aby dla tych wszystkich co ośmielili się krytykować pana burmistrza i jego politykę przywrócić karę śmierci.
Panie burmistrz czy jest pan cokolwiek przyjąć na "klatę" ? i usiąść do rozmów ? ile jeszcze będzie się pan odgryzał i straszył sądami ? gdzie tu idea samorządowa ? to pan chyba nawet do ubikacji boi się wyjść ? Nie róbcie z Sądów powszechnych śmietnika.

6807
#cemoi07 nieaktywny
13 lipca 2017r. o 12:54
cemoi07 napisał(a): ... a jaką to On ma flagę za plecami? Zmoderowano 13.07.2017 godz.9:48 - powód: Brak kultury (emem) (moderator)

Panie emem, proszę nie "moderować" moich postów, a już na pewno nie tego - niestety daje Pan po raz kolejny świadectwo swej ignorancji - ja uzyłem powszechnie znanego i funkcjonujacego w języku polskim powiedzenia - przysłowia, gdyby zadał Pan sobie choć troszkę trudu intelektualnego i siegnął do opinii np. profesora Miodka odnosnie uzywania - cytowania podobnych sformułowań, to dowiedziałby się Pan, że jest to dopuszczalne.

... i jak inaczej dosadnie określić w tym przypadku głupotę, zarozumialstwo i... łamanie prawa przez burmistrza Relicha?
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 14:32

A co sądzisz o chamskim i kłamliwym wpisie z prywatnego komputera Roberta Relicha obrażającym Członka Zarządu Powiatu ,powinien ten osobnik zostać skazany czy jest ponad prawem.
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 14:59

A kogo skazali ? Myślę , że po reformie Sądownictwa już to nie będzie takie łatwe aby tak chętnie sędziowie wdawali się w pyskówki miedzy konkurentami i dawali wyraz sympatią politycznym bo obecnie takie wrażenie można odnieść.
~~ccc niezalogowany
13 lipca 2017r. o 16:49
Z kim burmistrz ma rozmawiać z hejterami internetowymi?
~~ niezalogowany
13 lipca 2017r. o 18:18
Co rozumiesz pod hasłem "hejter internetowy"?

Jeżeli cię krytykuje jeden, to może nie ma racji. Jeżeli kilku, to warto się zastanowić. Jeżeli wielu, to... jak myślisz. Oni głupi, a ty jeden mądry?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza