Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 200 osób protestowało pod sądem
~~Misio niezalogowany
22 lipca 2017r. o 11:48
Nieuki mocne w gębie... Jak Wam PIS odbierze Internet, to też wyjdziecie na ulice.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~falco second niezalogowany
22 lipca 2017r. o 11:54
niedługo inaczej zaśpiewasz satyrze
twoja banda pisowska nawet słowa hymnu już chce zmienić :D
ale o tym nie wiesz wsłuchany w zawodzenie kaczora kiedy to deklamuje coś co przypomina tylko hymn :D
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 11:56
lewacki motłoch żaden z tych baranów nie miał widać do czynienia z nadzwyczajną kastą
~~Ktoś mi mówił niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:04
Głosowałem za PIS i cieszę się z tego, robią duże zmiany kontrowersyjne i to się nie podoba wielu osobą z układu. Brawo czekam na dalsze zmiany DOBRE ZMIANY.
A tym 0,02% które były pod Bolesławieckim Sądem to życzę wytrwałości

PS
"Ja za 50 zł się nie dam sprzedać by pod Sąd iść ". *
cytat zawarty z google

*-przykład jak to było w pewnym Europejskim Państwie Wschodniej Europy na manifestacjach wcześniejszych, gdy partia kod i nowoczesna dawała 50 zł za przybycie na manifestację.
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:05
~~ napisał(a):
~~no pasaran napisał(a):
~~Chr napisał(a):

Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.

Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.

Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.

Nie byłem przecież socjaldemokratą.

Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.

Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.

słowa niemieckiego pastora Martin'a Niemölle napisane w obozie w Dachau w 1942...
okrutnie aktualne.

~~Burker kink niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:13
Zamiast być pod Sądem zapaliłbyś znicz u swojej rodziny na cmentarzu.
Kiedy tam ostatni raz byłeś?

90% tych którzy przychodzą pod Sądy nie ma zielonego pojęcia po co tam są i nie potrafią racjonalnie wytłumaczyć tego. Nauczyli się kilku wyrazów i ciągle je powtarzają, jak małpy w zoo, nauczone za banany robić to co im się każe robić.
U nas może bananów nie było ale .........
~~Humor satyra niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:15
Uważam że ta Szopka pod sądem Bolesławieckim powinna się odbyć w sąsiednim budynku na scenie Teatru,
choć miernota aktorska jaka tam była miała by niesamowicie niską frekwencję .
~~prymitywy niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:15
~~Ktoś mi mówił napisał(a): Głosowałem za PIS i cieszę się z tego, robią duże zmiany kontrowersyjne i to się nie podoba wielu osobą z układu. Brawo czekam na dalsze zmiany DOBRE ZMIANY.
A tym 0,02% które były pod Bolesławieckim Sądem to życzę wytrwałości

PS
"Ja za 50 zł się nie dam sprzedać by pod Sąd iść ". *
cytat zawarty z google

http://crowdmedia.pl/jak-pis-zbudowal-armie-internetowych-trolli/

*-przykład jak to było w pewnym Europejskim Państwie Wschodniej Europy na manifestacjach wcześniejszych, gdy partia kod i nowoczesna dawała 50 zł za przybycie na manifestację.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza