Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia od Marszałka
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 200 osób protestowało pod sądem
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:22
~~Burker kink napisał(a): 90% tych którzy przychodzą pod Sądy nie ma zielonego pojęcia po co tam są i nie potrafią racjonalnie wytłumaczyć tego.

99% PISdzielców nie wie co im szykuje Kaczor!
Dyktatura zawsze potrzebuje jakiegoś wroga , żeby "usprawiedliwić" swoje chore pomysły!
Kto będzie następny po ebekach, komunistach, łotrach, gorszym sorcie ? :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~``prymitywy niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:23
Przepraszam pomyliłem link do mojego posta TEN JEST WŁAŚCIWY:

https://polskaniepodlegla.pl/kraj-swiat/item/4590-jest-dowod-szokujace-wideo-czy-ryszard-petru-placi-ludziom-za-wyjscie-na-ulice

Przepraszam wszystkich po prostu smarowałem inne partie i przez przypadek to wkleiłem.

JESTEM Z KODU JESTEM INNY WSTYDZĘ SIĘ TEGO, WYBACZCIE
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:26
~~ napisał(a):
~~Burker kink napisał(a): 90% tych którzy przychodzą pod Sądy nie ma zielonego pojęcia po co tam są i nie potrafią racjonalnie wytłumaczyć tego.

99% PISdzielców nie wie co im szykuje Kaczor!
Dyktatura zawsze potrzebuje jakiegoś wroga , żeby "usprawiedliwić" swoje chore pomysły!
Kto będzie następny po ebekach, komunistach, łotrach, gorszym sorcie ? :)

Wystarczy aby wyzej wymienionych odsunac od wladzy a nastapi normalne zycie w Polsce.
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:27
Rozumiem że dla ciebie Kaczor to Pan Kaczyński
a Polski szwab to TUSK, tak mam ciebie rozumieć używasz pseudonimów?
A ty jak siebie nazywasz? Pedał? Gej, lachociąg? Może ...iszon.

Zastosowana autokorekta

~~7F580 niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:28
Szanowni panstwo jezeli nie mieliscie do czynienia z polskim sadem to wielka szkoda Sedziowie sami robia sobie robote przeciagajac sprawy w nieskonczonosc Robia sprawy w trybie niejawnym nieinformujac osoby pozwanej Ta osoba dowiaduje sie o wyroku dopiero jak przychodzi komornik Ludzie opamietajcie sie Potrzebna jest porzadna zmiana w sadzie Na skargi zlozone do prezesa sadu czeka sie dlugo na odpowiedz Prezes jak sedziowie maja czas My obywatele mamy wyznaczone terminy 7 lub 14 dni Sedzia na napisanie uzasadnienia ma czas az 2 do 3 miesiecy Co on po takim czasie pamieta Pisze bzdury Albo inny przyklad osoba winna za spowodowanie wypadku jest zwalniana z wszelkich kosztow nalezy jej sie adwokat z urzedu a poszkodowany ponosi koszty Cos tu jest nie tak Czy nie potrzebne da zmiany i to wielkie zmiany Sedzia winno obnizyc pensje wowczas pracowliby bardziej uczciwie niesluchali i nie brali lapowek od adwokatow i oceniali wedlug sumienia czytali dokladnie akta spraw Mozna by wytykac wiele wiele bledow ktore maja na sumieniu SEDZIOWIE Otworzmy oczy i pomyslmy nad tymi osobami co zostali skrzywdzeni przez SEDZIOW
~~7F580 niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:29
Szanowni panstwo jezeli nie mieliscie do czynienia z polskim sadem to wielka szkoda Sedziowie sami robia sobie robote przeciagajac sprawy w nieskonczonosc Robia sprawy w trybie niejawnym nieinformujac osoby pozwanej Ta osoba dowiaduje sie o wyroku dopiero jak przychodzi komornik Ludzie opamietajcie sie Potrzebna jest porzadna zmiana w sadzie Na skargi zlozone do prezesa sadu czeka sie dlugo na odpowiedz Prezes jak sedziowie maja czas My obywatele mamy wyznaczone terminy 7 lub 14 dni Sedzia na napisanie uzasadnienia ma czas az 2 do 3 miesiecy Co on po takim czasie pamieta Pisze bzdury Albo inny przyklad osoba winna za spowodowanie wypadku jest zwalniana z wszelkich kosztow nalezy jej sie adwokat z urzedu a poszkodowany ponosi koszty Cos tu jest nie tak Czy nie potrzebne da zmiany i to wielkie zmiany Sedzia winno obnizyc pensje wowczas pracowliby bardziej uczciwie niesluchali i nie brali lapowek od adwokatow i oceniali wedlug sumienia czytali dokladnie akta spraw Mozna by wytykac wiele wiele bledow ktore maja na sumieniu SEDZIOWIE Otworzmy oczy i pomyslmy nad tymi osobami co zostali skrzywdzeni przez SEDZIOW
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:30
~~ napisał(a): Rozumiem że dla ciebie Kaczor to Pan Kaczyński
a Polski szwab to TUSK, tak mam ciebie rozumieć używasz pseudonimów?
A ty jak siebie nazywasz? Pedał? Gej, lachociąg? Może ...iszon.

Piszac takie rzeczy pokazujesz, ze nie jestes zdolny, oglupiony przez PO, Twn i Michnika, absolutnie nic rozumiec.
~~ niezalogowany
22 lipca 2017r. o 12:31
Brawo. Bardzo dobry argument.
Tylko czy kodowiec to odkoduje, przeczyta ze zrozumieniem PO może?
Może skończona niepełna Szkoła podstawowa nie pomoże
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia od Marszałka