Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ponad 200 osób protestowało pod sądem
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 7:45
Jest takie powiedzonko: Co wolno Wojewodzie to nie tobie smrodzie.
Dziś powinno ono brzmieć: Co wolno Niemcowi to nie Polakowi.
Dlaczego Niemcom nikt nie groził sankcjami jak oddawali w ręce polityków wybór władz sądowniczych.
Dlaczego pod pretekstem, który w większości krajów europejskich jest normalnością a u nas demonizowany, próbuje się podpalić Polskę.
Ludzi spod sądu ogarnijcie się. Któryś tam się zastanawia co powie swoim wnukom. Ty się zastanów lemingu co sam sobie powiesz za rok, jak dotrze do Ciebie czego broniłeś. A za rok się okaże że jednak sądy mogą działać sprawniej i rzetelniej.
Jeszcze rok temu opozycja piała że 500+ rozłoży nas finansowo. A tu proszę nadwyżka w budżecie. Spółki Skarbu Państwa generujące wciąż straty, po wymianie zarządów, nagle okazały się być dochodowe. NBP z zapaści nagle przyniósł rekordowy zysk.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Autorytet/?/ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 8:25
Sędzia Gersdorf:
- dla tej Pani suwerenem jest Konstytucja/!?/,
- nie odróżnia posla od senatora,
- pije z gwinta,
- budzetowka, oszczędna czy zaradna
/?/ mówimy o milionach /3/.

~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 8:41
~~Chr napisał(a):
Kiedy przyszli po Żydów, nie protestowałem. Nie byłem przecież Żydem.
Kiedy przyszli po komunistów, nie protestowałem. Nie byłem przecież komunistą.
Kiedy przyszli po socjaldemokratów, nie protestowałem.
Nie byłem przecież socjaldemokratą.
Kiedy przyszli po związkowców, nie protestowałem. Nie byłem przecież związkowcem.
Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było.

~~Bronicie złej sprawy! niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:13
Sędzia Gersdorf o swoim zawodzie:
k s i a z e c y /!/.
Skandal.
Proszę, aby ta Pani przestała pełnić juz te funkcje!!!.

"Najważniejsza zmiana, której boi się nadzwyczajna kasta staje się rzeczywistością, stad taki opor".

Wiecej, na portalu prawdy: niezalezna.pl oraz Gazecie Polskiej.
~~& niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:16
Coraz więcej wskazuje na to że za ostatnimi wydarzeniami w kraju stoi Soros. Tak, ten od ściągania muzułmanów do Europy.
~~PIS sluszna i jedyna partia niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:26
Obejrzyjcie sobie film jak oni śpiewają Hymn, wstyd. W dodatku widziałem tam jednego młodego człowieka, reszta to staruchy, komuchy geje i lezbijki.
~~alf niezalogowany
23 lipca 2017r. o 13:34
To zmniejszając liczbę mieszkańców do 20 000 wychodzi,że co setny przyszedł pod sąd. Faktycznie ogromne wsparcie totalnej opozycji. Pewnie w niedługim czasie będzie pucz.
A tak na marginesie wyznaczcie kogoś do liczenia uczestników, żeby nie było, że manipulujecie opinią publiczną. I niech to nie będzie nikt z NOWOCZESNEJ.
~~ niezalogowany
23 lipca 2017r. o 14:59
~~PIS sluszna i jedyna partia napisał(a): Obejrzyjcie sobie film jak oni śpiewają Hymn, wstyd. W dodatku widziałem tam jednego młodego człowieka, reszta to staruchy, komuchy geje i lezbijki.

Być może dobrze myślisz ale staraj się bez radykalizmów. Odnoszę się do" słuszna i jedyna partia". Też tak kiedyś myślałem o swojej żonie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.